Jump to content

Ronald Garos 2019

Featured Replies

• Author

Svaka čast obojici.

Publika neka pusi qurac. Kad su ovako navijali za Wawu protiv Cipija sta li če tek biti protiv Noleta u finalu

Koliko ga je iskenjalo na kraju. Ovo ako je zakacilo milimetar, na onom jednom usporenom snimku mi izgleda da je cist aut, pa je u gemu pre toga Cicipas one dve brejk lopte poslao po santimetar pored... Ne razumem ni zasto je pustio ovu poslednju, mogao je da dohvati i samo vrati u teren.

Edited by Malvo

Nek izbaci dedu a onda mu zelim tricikl u polufinalu

2 minutes ago, Cash said:

Svaka čast obojici.

Publika neka pusi qurac. Kad su ovako navijali za Wawu protiv Cipija sta li če tek biti protiv Noleta u finalu

U najboljem slučaju, da mu aplaudiraju na svaku grešku.

Debeloguzi protiv Dede ima skor 3-22.

Sve tri pobede su mu na sljaci :D

Odro je dedu na RG 2015

• Author
6 minutes ago, Tsai said:

Odro je dedu na RG 2015

Ovog puta nece biti 3:0 bit ce 3:1

• Author

E moja Muguruzo :isuse:

Ne znam za 4 prva seta ali u petom je Cipi koliko se sećam dopustio sebi da uprska nekoliko zicera na bitnim poenima. U ovakvom meču to uglavnom mnogo košta. Imaće vremena da razmisli o tome. On je još zelen s Vava ipak ima ovaj slem. To je krucijalna razlika bila.

Ko zna šta će biti dalje, ne vidim da Fed može da dobije taj meč , Nadalovo stanje mi ni najmanje nije jasno , Vava će biti izmoren, nije on u cvetu mladosti.

Rekla bih da dosta toga ukazuje na to da će pobednik biti iz druge polovine žreba :D.

• Author

Pobedi Slonce. Muguruza je bas bas glupa igracica. Nikada vise ona nece uzeti Gren Slem, sto je uzela uzela je :D. Malvo je u analizi zaboravio da spomene odlicnu Cehinju Vondorusevu

Edited by Cash

Nisam zaboravio, rekoh da je verovatno najbolja igracica iz tog dela kostura, ali da je sva apaticna i bez kiler instinkta. Kad bude gusto, raspasce se. Ove godine je tako izgubila finala u Budimpesti i Istanbulu nakon sto je prvi set dobijala sa 6-1.

Sloance ide lagano do finala, gde ce uzeti bar set.

Edited by Malvo

44 minutes ago, dùda said:

Ne znam za 4 prva seta ali u petom je Cipi koliko se sećam dopustio sebi da uprska nekoliko zicera na bitnim poenima. U ovakvom meču to uglavnom mnogo košta. Imaće vremena da razmisli o tome. On je još zelen s Vava ipak ima ovaj slem. To je krucijalna razlika bila.

Ko zna šta će biti dalje, ne vidim da Fed može da dobije taj meč , Nadalovo stanje mi ni najmanje nije jasno , Vava će biti izmoren, nije on u cvetu mladosti.

Rekla bih da dosta toga ukazuje na to da će pobednik biti iz druge polovine žreba :D.

Nema sanse da dobije Nadala koji ce da se prosheta do polufinala, bukvalno duplo vise vremena ce provesti na terenu

Benoa ce pomeriti Noletov mec za sat-dva.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Nece, igraju na razlicitim terenima

Đoković danas igra na Šatrijeu posle jednog ženskog meča. U najboljem slučaju oko 12,30.