June 2, 20195 yr 2 hours ago, Zli Gli said: Kakvi potezi Vavrinke, majstorcina je covek... +1, žilav matorac, neće biti svejedno ni Nolu ni Nadalu ako prodje.
June 2, 20195 yr Vratila se s puta i taman stigla na ovo klanje. Ni meni Cici nešto nije simpatičan, liči mi da je malo smrda. Nisam sigurna da mogu za njega da navijam . A opet, ne volim ni Stanimala iako je ljudina jbg.
June 2, 20195 yr 4 minutes ago, dùda said: Vratila se s puta i taman stigla na ovo klanje. Ni meni Cici nešto nije simpatičan, liči mi da je malo smrda. Nisam sigurna da mogu za njega da navijam . A opet, ne volim ni Stanimala iako je ljudina jbg. To je otprilike i neki moj stav, ali dobar je meč kad igraju i bez navijanja.
June 2, 20195 yr Divno. Deda ce ni kriv ni duzan da dobije polumrtvog iz ovog meca, ko god da to bude
June 2, 20195 yr Divno. Deda ce ni kriv ni duzan da dobije polumrtvog iz ovog meca, ko god da to budeNadal cenim isto iz meca Delpo-Paire koji mozda ni ne pocne danas. Mada je tu svejedno... ... a mozda i nije
June 2, 20195 yr Zasto ovi magarci od organizatora ne premeste nishikori paire negde? Kad im vec treba 50 godina da stave dva stuba sa sijalicama
June 2, 20195 yr pomesao sam Dela sa Keijem, ipak je svejednoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk