Jeremija Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 2 hours ago, Zli Gli said: Kakvi potezi Vavrinke, majstorcina je covek... +1, žilav matorac, neće biti svejedno ni Nolu ni Nadalu ako prodje.
duda Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Vratila se s puta i taman stigla na ovo klanje. Ni meni Cici nešto nije simpatičan, liči mi da je malo smrda. Nisam sigurna da mogu za njega da navijam . A opet, ne volim ni Stanimala iako je ljudina jbg.
Jeremija Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 4 minutes ago, dùda said: Vratila se s puta i taman stigla na ovo klanje. Ni meni Cici nešto nije simpatičan, liči mi da je malo smrda. Nisam sigurna da mogu za njega da navijam . A opet, ne volim ni Stanimala iako je ljudina jbg. To je otprilike i neki moj stav, ali dobar je meč kad igraju i bez navijanja.
Tsai Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Divno. Deda ce ni kriv ni duzan da dobije polumrtvog iz ovog meca, ko god da to bude
mlatko Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Divno. Deda ce ni kriv ni duzan da dobije polumrtvog iz ovog meca, ko god da to budeNadal cenim isto iz meca Delpo-Paire koji mozda ni ne pocne danas. Mada je tu svejedno... ... a mozda i nije
Tsai Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Zasto ovi magarci od organizatora ne premeste nishikori paire negde? Kad im vec treba 50 godina da stave dva stuba sa sijalicama
mlatko Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 pomesao sam Dela sa Keijem, ipak je svejednoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts