May 23, 20195 yr Just now, Arkadija said: Ali, Nadal cele prve nedelje nema ozbiljnog igrača za protivnika. Ma do polufinala niko ziv, a tamo verovatno Tsitsipas. Ali iskreno i Novak ima bas laganu cetvrtinu. U cetvrtini ispod Thiem i Delpo od mina, ali jelte ne mogu pre polufinala sto je ok.
May 23, 20195 yr Hurkac igra odlicno, plus Novak nije igrao sa njim sto je njemu vec minus u startu. Naravni da ce Novak da prodje, ali ipak...R1 Hubert HurkaczR2 Sam QuerreyR3 J. Munar/ G. SimonR4 Borna/ ShapovalovQF Fabio/ RBA/ A. Zverev/ KyrgiosSF Delpo/ Thiem/ MonfilsF Rafa
May 23, 20195 yr NadalR1 QualifierR2 QualifierR3 #GoffinR4 #Basilashvili or #PellaQF #NishikoriSF #Federer or #Tsitsipas
May 23, 20195 yr E, ako Nole ne može ono da razgrne na putu do Rafe, pa jebiga. [emoji848]Sent from my SM-N950F using controlled substances...
May 23, 20195 yr Nije pitanje da ne moze, alj jedno je igrati po pet setova, a drugo tri, jos njegova polovina startuje druga, da se Rafa ne premori previse.
May 23, 20195 yr Izvinjavam se dupli [emoji846] mislim isti ko prethodni Necu vise, a iznervirala sam se
May 23, 20195 yr 39 minutes ago, renne said: Pa dobro, osvojiće jedanaesti put, šta sad Mislis dvanaesti.