Jump to content

Ronald Garos 2019

Featured Replies

Ovo krhko devojče je pobedilo ženu, majku, kraljicu?

• Replies 1.2k
  • Views 69.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ko li joj je sad kriv što je izgubila?

Ovo krhko devojče je pobedilo ženu, majku, kraljicu?
Na onom ogrtacu u kome izlazi na teren, sta li je..pise mother

Strasno!
Just now, Jumanji said:

Na onom ogrtacu u kome izlazi na teren, sta li je..pise mother

Strasno!

piše žena, majka, kraljica

bila i reportaža o tome

Žena, majka, abdicirala 

Staramajka se sigurno ponovo porađala na terenu 

Sutra kreću ozbiljniji mečevi,osim za Nadala on i dalje ima sparing partnere 

Videla sam samo mother...

Prsla.

Mislim ona je velika sampionka, ko zna kada ce neka da je prestigne u trofejima, a vracaila se u sam vrh posle ozbiljnih zdravstvenih problema i to dva puta, no nekako joj to materinstvo umesto neke smirenisti i mudrosti : ) donelo mnogo besmislenog ponasnja, i ludila. Hormoni sta li je.. Mislim i sta god da su, too much je

23 minutes ago, Jumanji said:

Prsla.

Mislim ona je velika sampionka, ko zna kada ce neka da je prestigne u trofejima, a vracaila se u sam vrh posle ozbiljnih zdravstvenih problema i to dva puta, no nekako joj to materinstvo umesto neke smirenisti i mudrosti : ) donelo mnogo besmislenog ponasnja, i ludila. Hormoni sta li je.. Mislim i sta god da su, too much je

Vjerovatno jeste malo prsla, ali to I sponzori prave mit o njoj. Ima tu dosta da se izmuze marketinskog potencijala.

1 hour ago, Jumanji said:

Prsla.

samo ako nije materinstvo, pre je bila toliko fina i odmerena, prava dama, do duse u medjedjoj kozi

Pa sada je poludela totalno, ko pustena s lanca, ranije se mozda suzdrzavala koliko-toliko, imala je ekcese, ali ova bahatost nema granica, naravno jer nije kaznjena za gluposti koje pravi, jos joj dozvoljavaju svasta, pothranjuju...

Evo danasnjeg bisera (naravno zanemariti budalastinu o feminizmu glupavog Bena)

• Author

Sad dosao s posla pa bi samo ovo da napisem:

3/7 :cofee:

Za mene Serena nikad nije bila "velika šampionka", šampionka svakako jeste, ali da bi bila "velika" moraš malo da ne budeš ono što je ona kada gubi i sl i da se ne ponašaš ko najveća da prostite pičketina kada gubi. 

Tako da, šampionka da, velika ne. Imho.

U njenu odbranu, navodno je trazila da udje u salu koja je prazna, a ovi idioti su Tima sklonili i poslali u tu praznu :isuse:

Edited by Malvo

Ta licna determinacija u mom postu nije postojala, on vrlo eksplicitno to i objasnjava, da li je velika jer je veliki ili bar normalan covek ili iskljucivo velika po broju GS titiua. Ovo drugo ne samo da niko ne moze da joj oduzme, vec je pitanje i kada ce neka da je dostigne. Samo u tom smislu velika, priznali mi to ili ne.