Arkadija Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Ovo krhko devojče je pobedilo ženu, majku, kraljicu?
Jumanji Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Ovo krhko devojče je pobedilo ženu, majku, kraljicu?Na onom ogrtacu u kome izlazi na teren, sta li je..pise motherStrasno!
renne Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Just now, Jumanji said: Na onom ogrtacu u kome izlazi na teren, sta li je..pise mother Strasno! piše žena, majka, kraljica bila i reportaža o tome
Fakundo Sava Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Staramajka se sigurno ponovo porađala na terenu Sutra kreću ozbiljniji mečevi,osim za Nadala on i dalje ima sparing partnere
Jumanji Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Videla sam samo mother... Prsla. Mislim ona je velika sampionka, ko zna kada ce neka da je prestigne u trofejima, a vracaila se u sam vrh posle ozbiljnih zdravstvenih problema i to dva puta, no nekako joj to materinstvo umesto neke smirenisti i mudrosti : ) donelo mnogo besmislenog ponasnja, i ludila. Hormoni sta li je.. Mislim i sta god da su, too much je
Peter Fan Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 23 minutes ago, Jumanji said: Videla sam samo mother... Prsla. Mislim ona je velika sampionka, ko zna kada ce neka da je prestigne u trofejima, a vracaila se u sam vrh posle ozbiljnih zdravstvenih problema i to dva puta, no nekako joj to materinstvo umesto neke smirenisti i mudrosti : ) donelo mnogo besmislenog ponasnja, i ludila. Hormoni sta li je.. Mislim i sta god da su, too much je Vjerovatno jeste malo prsla, ali to I sponzori prave mit o njoj. Ima tu dosta da se izmuze marketinskog potencijala.
3opge Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 hour ago, Jumanji said: Videla sam samo mother... Prsla. Mislim ona je velika sampionka, ko zna kada ce neka da je prestigne u trofejima, a vracaila se u sam vrh posle ozbiljnih zdravstvenih problema i to dva puta, no nekako joj to materinstvo umesto neke smirenisti i mudrosti : ) donelo mnogo besmislenog ponasnja, i ludila. Hormoni sta li je.. Mislim i sta god da su, too much je samo ako nije materinstvo, pre je bila toliko fina i odmerena, prava dama, do duse u medjedjoj kozi
Jumanji Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Pa sada je poludela totalno, ko pustena s lanca, ranije se mozda suzdrzavala koliko-toliko, imala je ekcese, ali ova bahatost nema granica, naravno jer nije kaznjena za gluposti koje pravi, jos joj dozvoljavaju svasta, pothranjuju...Evo danasnjeg bisera (naravno zanemariti budalastinu o feminizmu glupavog Bena)
Cash Posted June 1, 2019 Author Posted June 1, 2019 Sad dosao s posla pa bi samo ovo da napisem: 3/7 :cofee:
Mil@n Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Za mene Serena nikad nije bila "velika šampionka", šampionka svakako jeste, ali da bi bila "velika" moraš malo da ne budeš ono što je ona kada gubi i sl i da se ne ponašaš ko najveća da prostite pičketina kada gubi. Tako da, šampionka da, velika ne. Imho.
Malvo Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 (edited) U njenu odbranu, navodno je trazila da udje u salu koja je prazna, a ovi idioti su Tima sklonili i poslali u tu praznu Edited June 2, 2019 by Malvo
Jumanji Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Ta licna determinacija u mom postu nije postojala, on vrlo eksplicitno to i objasnjava, da li je velika jer je veliki ili bar normalan covek ili iskljucivo velika po broju GS titiua. Ovo drugo ne samo da niko ne moze da joj oduzme, vec je pitanje i kada ce neka da je dostigne. Samo u tom smislu velika, priznali mi to ili ne.
Recommended Posts