May 31, 20195 yr Author 22 minutes ago, Zed said: Vadigaća i dalje guzi bezveznjake. Neverovatno koji lik, sa svim tim povredama kolena i dalje hara. Samo neka ih guzi, u finalu nece moči da hoda ako uopste stigne do tamo.
May 31, 20195 yr 2 minutes ago, mlatko said: Lako je vama pisati o servisu iz fotelje posle pola sata gledanja petosatnog meca... Fantastican Djere, ovo je uspeh Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk A jaki mi je to uspeh, izgubi nakon šta ima dupli brejk prednosti u 5. setu.
May 31, 20195 yr :( Mnogo mi je zao, pogotovu sto ce Nishikori da pukne ko zvecka u sledecem kolu, a Laslo bi ginuo
May 31, 20195 yr Bolje 3 gema nego tricikl na kom bi se Miomir odvozao sa RG. +1evo osvojio treci [emoji3]mozda uspe jos jedan u sledecem setuInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
May 31, 20195 yr 7 minutes ago, mlatko said: +1 evo osvojio treci mozda uspe jos jedan u sledecem setu Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk 3:4
May 31, 20195 yr Pozdrav. Pišem sa planine, spor internet dozlaboba, ne mož' da mi otvori LS. Jedino ste mi vi preostali . Žao mi za Lasla, jbg, šteta, ako sam dobro shvatila veliku šansu imao u petom setu. Bacite malo rezultate za nas sa jeftinijim sedištima.
May 31, 20195 yr Kei je ovo dobio na iskustvo. I da, da Laslo ima za nijansu bolji servis, ovo bi bio njegov meč. Yup samo na iskustvo, nista posebno ne igra vec odavno, jos je ovo i super danas to je prikazao. A Laslo ima taj problem sa servisom, valjda ce da ga resi majkovicu, i problem sa neiznudjenim, odsustvo fokusa sta li. No, kako je zadrzao samo onaj nivo iz Rija, svaka cast, a mesta za napredak i te kako ima, ne sumnjam u njega, vidi se da mnogo radi. Samo veliki zal i steta za sansu koju je imao.
May 31, 20195 yr Lajovic sutra u 11, ima lepu sansu protiv Zvereva.Nole oko pola 1Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
May 31, 20195 yr Pa ako je Goffin uzeo set Rafi... Sent from my SM-N950F using controlled substances...
May 31, 20195 yr Djere bi ionako igrao opijen u nedelju, puni 24... a kad se setim, prosle godine je bio "medju nama", igrao finale challengera ovde i niko ga nije znao...
May 31, 20195 yr svaka čast i organizatorima na osećaju da stave Krajinovića Tsitsipija na Chatrier, a Wawrinku i Dimitrova na parking
May 31, 20195 yr svaka čast i organizatorima na osećaju da stave Krajinovića Tsitsipija na Chatrier, a Wawrinku i Dimitrova na parking+1samo takojos jedan brejk, pa set po set. ne dati mu da dodje sebiInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk