Zizou Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Halep je prvi favorit, Osaka posle nje, ali ne vidim da su ni ona ni Stevens u boljoj formi od Bertens i Pliskove. Malvo je vec konstatovao da Pliskova nije samo fast court player i da se dobro krece za svoju konstituciju plus ima opak servis koji pomaze i na sljaci. Imala je pristojne rezultate na sljaci u prethodne dve sezone a ove je dovela Conchitu Martines za trenera sto za sada izgleda pozitivno utice. Uz povoljan zreb ima dobru sansu da ide do kraja ali ne iskljucujem mogucnost da se raspadne protiv npr. Vondrousove u ranijoj fazi turnira.
Jumanji Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Sto ne pinujete temu, a skinete AO?Olga inace izgubila danas u drugom kolu kvalifikacija.
mlatko Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Sto ne pinujete temu, a skinete AO?Olga inace izgubila danas u drugom kolu kvalifikacija.Borila se hrabro ali opet nedostajslo konstantnosti da borba prodje dobro. a spanjolka je iskusnija i jacaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Ne znam sta da kazem, ali znam da je uzela brejk, povela sa 2:1 i onda izgubila 5 gemova. Ceka je ozbiljan pad na listi, posle Moskve apsolutno nista nije uradila.Ok, idemo dalje.
FPLS Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Olgi ne gine ispadanje iz top 200 uskoro. Nikakav plan igre nema, samo nasumicno udara. Cas neki neartikulisani pokusaji vinera koji uglavnom zavrse duboko u autu, cas nekakvi baloni koji su lak plen za protivnicu. Pritom histerise posle svakog poena, na ivici je da zaplace. Ne znam ko joj je trener trenutno, ali ocigledno ta saradnja ne funkcionise, mada je ovo sad vec mozda posao za psihologa. Ostao nam samo Troicki, trebalo bi da se plasira, protivnik je po meri.
theanswer Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Olga je imala odličan žreb da prođe kvalifikacije. Baš loše.
Cash Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 35 minutes ago, Jumanji said: U 19h i ima prenos na ES1 Jel Vilander izvlaci kuglice
Jumanji Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Nece valjda taj baksuz [emoji5]Potapova u glavnom zrebu bez kvalifikacija, ehh Olga
Arkadija Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 (edited) Novak na Hurkača, a Nadalu se smestili kvalifikant u prvom kolu i gle čuda, kvalifikant u drugom kolu Jel Lajović i Đere ne igraju ovde? Jbt zaboravila sam da su oni sada nosioci. Edited May 23, 2019 by Arkadija
Arkadija Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Ali, Nadal cele prve nedelje nema ozbiljnog igrača za protivnika.
Recommended Posts