Zed Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 3 minutes ago, Tsai said: Jel ima negde na netu lajvskor na kom pise i kolko traju mecevi? Uzasno me zanima npr kolko traje Krunickin i Klizanov mec a glupo mi da vas smaram sa tim pitanjima Pa imaš na rezultati.com. Samo klikneš na njiov meč i piše koliko traje ukupno i za svaki set.
mlatko Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Jel ima negde na netu lajvskor na kom pise i kolko traju mecevi? Uzasno me zanima npr kolko traje Krunickin i Klizanov mec a glupo mi da vas smaram sa tim pitanjimaSkini RG app, pise sve Alex izgubila za 3:03 a Klizanov zasad 3:50 Istrci, izpovraca to Krunicka pa zaradi za popravni ali ako nema te neke mirnoce kad treba da prelomi kako i sama kaze ne moze biti bolja teniserka... koliko sansi juce, dve danas. zalost Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Mil@n Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Đere gubio 4-1 u drugom ali vratio brejk, servira za 4-4.
Zed Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Ma Đere je svoje propustio u prvom setu kada je imao brejk.
mlatko Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Ma Đere je svoje propustio u prvom setu kada je imao brejk.To se moze reci i za Keija jer ovo je sasvim drugi set... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Nesh Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Izvuce se Djere. Eh, kad smo (mi koji imamo samo ES1 i 2 i nemamo famozni ES plejer) spali na RTS da bi videli nekog tenisera iz Srbije, a da to nije Djokovic. Ostaje nam da se zalimo upravi vodovoda reziji u Parizu.
Tsai Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Djere je jedini iz ove nove ekipe za kog stvarno verujem da moze da dogura do npr polufinala/finala GS
Nesh Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 (edited) Uf, ovo je bilo mukotrpno. Ipak 2:2 u setovima. Ajd, Djere, jos jedan, pa sta bude, neka bude. Edited May 31, 2019 by Nesh
Кристофер Лумумбо Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 3 minutes ago, Jeremija said: Ovo sad i da izgubi, svaka mu čast. Sta da izgubi, kakva cast, mora da ga odere.
Jeremija Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 (edited) 4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Sta da izgubi, kakva cast, mora da ga odere. Ne treba imati prevelike zahteve, čovek do ove godine slemove nije video (sem na televiziji). Kad (i ako) mu učešće na ovakvim turnirima bude ušlo u rutinu, onda će biti druga stvar... Edited May 31, 2019 by Jeremija
Recommended Posts