May 27, 20195 yr 17 minutes ago, Cash said: I Arkadija se plasila 1 Hurkaca 1/7 cofeeeee Bolje ja da se plašim Hurkača, nego obrnuto.
May 27, 20195 yr Prešla sam na ES. Smiljan je skoro podnošljiv.Haha jao da... a nemas mogucnost da promenis na engleski?
May 27, 20195 yr Barbara i Koreca se bas bili znatizeljni u kakvom ce autfitu Serenica da izadje na teren...a da li je neko iznenadjen... odvratno kao i uvek.
May 27, 20195 yr 34 minutes ago, MiddleClass said: Klasicno robovlasnistvo... Tačnije, imam 4 komada al nemam karticu tj cl modul :( Edited May 27, 20195 yr by Mil@n
May 27, 20195 yr Moj ljubimac Šapovalov gubi sa 2:0 od Štrufa. Stagnira, a bogami i nazaduje malko Denis. Majami mu je bio jedini zapazeniji rezultat ove godine ostalo bas lose, daleko ispod svojih mogucnosti i talenta. S obzirom na to da i ja imam neka ocekivanja : ) valjda ce u drugom delu sezone popraviti utisak.
May 27, 20195 yr 52 minutes ago, Jumanji said: Stagnira, a bogami i nazaduje malko Denis. Majami mu je bio jedini zapazeniji rezultat ove godine ostalo bas lose, daleko ispod svojih mogucnosti i talenta. S obzirom na to da i ja imam neka ocekivanja : ) valjda ce u drugom delu sezone popraviti utisak. Da, bas mu je ova sezona losa. Priznajem da sam od njega ocekivala da isvoji neki veci turnir, a ne da ispada u prvim kolima.
May 28, 20195 yr 9 hours ago, Arkadija said: Da, bas mu je ova sezona losa. Priznajem da sam od njega ocekivala da isvoji neki veci turnir, a ne da ispada u prvim kolima. ne voli decku sljaku
May 28, 20195 yr Ne voli ni Miomir, pa sta? Edmund za dva minuta prosao u 2. kolo Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk