Cash Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 U nedelju krece drugi GS ove sezone. Kod muškaraca titulu brani Rafael Nadal, kod žena Simona Halep. Kod žena je konkurencija paklena mada mislim da Bertens ide jako do samog kraja. Kod muškaraca zna se ko uzima, uzmi Nole 16.tituluuu neka igre pocnu idemooo
MiddleClass Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Prosle godine ste zeznuli naslov isto pa nije uspjelo. #samokazem
Cash Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 21 minutes ago, Arkadija said: Nole uzima 16.GS Ženskinje ne pratim. Jel moguce da kod zena nemas nijednu omiljenu igracicu. Ti bese nekad navijala za Anu pa cak i kad je igrala protiv JJ
Arkadija Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 28 minutes ago, Cash said: Jel moguce da kod zena nemas nijednu omiljenu igracicu. Ti bese nekad navijala za Anu pa cak i kad je igrala protiv JJ kako da imam omiljenu igračicu, kada je ono negledljivo. Probala sam pre neki dan da gledam Kiki Mladenović. Bajin je 3 puta silazio u 30 minuta da joj kaže da pogodi teren.
Tsai Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Samo izbeci thiema i delpa, pozeljno da obojica budu u nadalom delu kostura
mlatko Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 I uvek neugodnu promaju i ladan betonInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Zizou Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Nole uzima u 4 seta protiv Rafe. Navijam za Petru ali mislim da Pliskova uzima prvi GS.
3opge Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 10 hours ago, Moća said: Mekdonald? Pustite naslov teramo tako dok šljaka. da, zasto bi bilo normalno kad moze retardirano kao i 50% naslova na PPP
Zli Gli Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Petra nume na sljaci da odigra dobro u kontinuitetu ali Pliskova ima jos manje sanse od nje, opet uzima neka od ovih sto trce i vracaju loptice kao nekad Marej kod muskih. Kod muskih neka osvoji i Tim, samo da ne uzme ovaj ganci odvratni opet.
Malvo Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Pliskova ima odlicno kretanje i defanzivu za konstituciju i servis kojim raspolaze. Problem je sto izgleda kao da je savrseno zabole za sve, osvojila GS ili ispala u prvom kolu. Petra tesko da moze jako i do samog kraja na sljaci, jeste da je u odlicnoj formi, ali turnir je predug u smislu broja protivnica koje treba da savlada i enerigije koju treba da ulozi. Prethodnih godina je ispadala do treceg-cetvrtog kola. Osaka je glavni favorit. Iz prikrajka moze da vreba Stivens ako je odlucila da joj se igra ovaj turnir.
Recommended Posts