Jimmy Kowalski Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 (edited) 2 hours ago, Filozof manijak said: Proliferacija teorija zavera je direktno srazmerna sjebavanjem školstva Daj naucni rad koji potkrepljuje ovako smelu tvrdnju.. Edited July 28, 2020 by Jimmy Kowalski
Frank Pembleton Posted July 28, 2020 Author Posted July 28, 2020 U jbt ala si ti gorak prema većini kolegaNisam uopšte, veruj mi.Samo vi ovde birate najgore među njima [emoji19]. .... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Ma niko ih ne bira, to nam je što nam je, jbg, šta nam se servira, lica koja vidimo. Ove iza ne vidimo, a kapiram da tu ima ljudina.
Frank Pembleton Posted July 28, 2020 Author Posted July 28, 2020 Ma niko ih ne bira, to nam je što nam je, jbg, šta nam se servira, lica koja vidimo. Ove iza ne vidimo, a kapiram da tu ima ljudina. Ma ima i "ispred"... Malo, ali ima. .... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Pa oni nisu Nova S, samo trenutno iznajmljuju slot za emisiju. Mada, meni je ona triput bolja od njega, nekako daje neki lični pečat, to se vidjelo i na RTS, on mi je sjajan prezenter, ali iskreno ništa preko toga. Nešto ni ne mogu da ga se sjetim u nekim novinarskim rolama.
jorma shparga Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Pa Dimitrijevic ( je bar po meni ) ono sto se zove prezenter, dok je Obucina mnogo vise novinar te otud ih nije ni u redu porediti... 1
Jimmy Kowalski Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Oboje vode istu emisiju, naravno da se mogu porediti..
Frank Pembleton Posted July 28, 2020 Author Posted July 28, 2020 Dimitrijević jezte prezenter, a Obućina novinar.E sad njih su stavili u istu poziciju pa eto poređenja. Dakle ono što sad rade vredi porediti. Naravno, ne znamo kakve su im uloge u kreiranju sadržaja emisoja koje vode. .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted July 28, 2020 Author Posted July 28, 2020 @James Marshall Newsmax je realno "informativna redakcija NovaS kanala" .... Shiit has hit the fan!
DrIlic Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Sto su skratili Medju nama na 1h? Jel gledanost niska ili godisnji odmori?
James Marshall Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 52 minutes ago, Frank Pembleton said: @James Marshall Newsmax je realno "informativna redakcija NovaS kanala" .... Shiit has hit the fan! Pa vidjećemo ako im zaživi novi kanal kako će izgledati, ali je realno glupo da imaju preklapanja i tri redakcije (ako uzmemo i N1) @DrIlic Valjda je ljetnja šema
Recommended Posts