April 21, 20195 yr Snimak mora da se iščisti od svega onoga što potpada pod udar internet zakonodavstva. Tu se, pre svega, misli na pauze za reklamne blokove, ali i na inserte iz emisija sa drugih televizija koji se emituju u okviru jedne rubrike, a koji ne mogu da ostanu u verziji emisije namenjenoj za mrežu ... Edited April 21, 20195 yr by stoka
April 21, 20195 yr Razumem to, ali Kesiceva emisija je subotom u 9, a ja uvek gledam vec u nedelju oko 7 ujutru, znaci oni to odrade mnogo brze, a ovima treba tri dana Edited April 21, 20195 yr by Giggsy
April 22, 20195 yr Author 8 hours ago, Giggsy said: Razumem to, ali Kesiceva emisija je subotom u 9, a ja uvek gledam vec u nedelju oko 7 ujutru, znaci oni to odrade mnogo brze, a ovima treba tri dana Pa da, ali ljudstvo kojim raspolažu Prva/O2 i NovaS je neuporedivo...
April 22, 20195 yr To realno nije nikakav posao. Možda je takva politika firme, da bi se dalo na ekskluzivnosti, kao i da bi se malo pogurale i reprize, jer očigledno da nova.s i nema neke jake sadržaje, pa to što ima mora da gura.
April 22, 20195 yr Pogotovo sto se snima sve dan i kusur ranije i nisu uzivo emisije, nego se montiraju.
April 22, 20195 yr Author 2 hours ago, dvb-t manijak said: To realno nije nikakav posao. Možda je takva politika firme, da bi se dalo na ekskluzivnosti, kao i da bi se malo pogurale i reprize, jer očigledno da nova.s i nema neke jake sadržaje, pa to što ima mora da gura. Pa i meni je to bila prva pretpostavka zašto kasne... A inače svaki "posao" jeste posao kad ga uopšte nisi predvideo u planiranju 😉
April 25, 20195 yr http://rs.n1info.com/Vesti/a479074/Vreme-Vlast-zeli-da-umanji-gledanost-Nove-S-ali-su-podaci-SBB-a-pouzdaniji.html
May 2, 20195 yr veseljko otpao? slušao/gledao ih jednom, promašili temu onoliko. u stvari nisu temu toliko promašili koliko medij
May 3, 20195 yr pa nije televizičan format, sa voditeljima koji sve vreme gledaju u laptopove a i Veseljko nije za zabavni program. mada je imao svojih momenanata, npr kad je pričao da na grbu Srbije umesto orlova treba da bude dvoglavi noj, sa obe glave zabijene u pesak..