Jump to content
IGNORED

Venecuela

Gandalf

Recommended Posts

Posted

Ok, sad vidim, nisu priznali Kosovo, ajde ima nesto od logike.

• Haha 1
Posted

Preporucujem thread. Odlicno!

Posted

Inace, opozicija je najavila logicnu stvar. Objavili su url vebsajta na kome se mogu videti zapisnici.

Ali, cvrc. Sajt izgleda ne radi. Da bi usao, trazi se broj licne karte, neki su probali sa brojem licne karte Madura, i ne fercera. Ja na tviteru jos nisam viedo skeniranu sliku zapisnika sa tog sajta.

Posted

Tvrde da imaju 73% zapisnika i da po njima Maduro nije osvojio ni trećinu glasova.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

• Haha 7
Posted
3 hours ago, vememah said:

Radi opozicioni sajt sa zapisnicima sada, evo jednog do kojeg sam došao nasumičnim kliktanjem na ikone s okom i na kraju na dugme "Acta":

olQ36ed.jpeg

https://resultadosconvzla.com/mesa/8806/8723

Po dosad obrađenim zapisnicima (81%) Maduro je i dalje na 30% glasova.

https://resultadosconvzla.com/

Ovaj je novi, onaj koji su reklamirali prekjuce je bio drugaciji.

Ovaj sad radi, i sa drugacijom grafikom.

• Hvala 1
Posted

Severnomakedonci i dalje napadaju.

Venecuela ne moze da se odbrani, pa zato ne mogu da objave zapisnike.  :laugh:

Maduro u WP: " Ne mozem da pokazemo zapisnike jer se izborna komisina nalazi "u kibernetskoj bici nikad ranije vidjenoj".

• Haha 3
  • Tužno 1
Posted

Nevidjeno nesto u skorijoj istoriji

• +1 1
Posted

Ima i ono kako su fino zaokruzili 51,2 i 44,2 do seste decimale, statisticki gotovo nemoguce.

Posted (edited)

Maduro okrivio sioniste za pokusaj "drzavnog udara".

Mislio sam da ce ovu kartu izbaciti ranije ali eto nikad nije kasno. Mozda je dogorjelo (ne vjerujem).

Malo fr politickoj sceni. LFI koji u programu ima prikljucenje bolivarskoj republici, nema nijednu objavu o ovome sto se desava u Venecueli (bi zvanicnu nationale nijedan tvit, a vole da objavljuju svasta).  Njihovi najzesci pratioci, naravno brane Madura i okrivljuju znate vec koga za situaciju u Venecueli (sekta).

Edited by borris_
  • +1 2
Posted

Idemo. Majdov & Maduro.

• Haha 1
Posted

Realno, sve je u pravu čovek. Dijabola do dijabole.

• Create New...