Roger Sanchez Posted July 30 Posted July 30 28 minutes ago, Lezilebovich said: @Budja da li je ovo istina Mislim, jel baš bitno kakve EPP stavove o gorućim pitanjima u bijelom svijetu ima 1 busero diktator? 1 2
Lezilebovich Posted July 30 Posted July 30 13 minutes ago, Roger Sanchez said: Mislim, jel baš bitno kakve EPP stavove o gorućim pitanjima u bijelom svijetu ima 1 busero diktator? Da nije bitno, zasto bi se protivkandidatkinja odmah time oglasila ( ako je tacno) ?
Roger Sanchez Posted July 30 Posted July 30 (edited) Što će se zbivati u Palestini ovisi o Venezueli otprilike jednako koliko ovisi o tebi. Ako je radna teza da je Venecuela dužna imati diktatora da bi se iz nje moglo s najvišeg mjesta skandirati Free Palestine, to je moram priznati zanimljiva teza. Rekao bih da je ovdje u pitanju puka sektaška legitimacija. Edited July 30 by Roger Sanchez 1
Venom Posted July 30 Posted July 30 Cenim da je to isti problem kao mi i litijum. Kao što je našoj pro zapadnoj opoziciji teško da prevali kritiku preko usta, tako i njihova u paketu podržava svaki zapadni mainstream, ako je diktator protiv još bolje.
Weenie Pooh Posted July 30 Posted July 30 (edited) 18 minutes ago, Venom said: Cenim da je to isti problem kao mi i litijum. Kao što je našoj pro zapadnoj opoziciji teško da prevali kritiku preko usta, tako i njihova u paketu podržava svaki zapadni mainstream, ako je diktator protiv još bolje. Kako je to isti problem, pobogu Ovde pro-zapadna opozicija ima problem da se protivi eksploataciji litijuma jer Zapad podržava vlast koja lojalno najavljuje eskploataciju litijuma. Tamo pro-zapadna opozicija... šta? Ima problem da izrazi podršku Palestini? Jer je zapadni mejnstrim inače pro-palestinski nastrojen? Oterao Maduro opoziciju u zagrljaj Izraelu? Opozicija Vučiću i opozicija Maduru uopšte nemaju slične probleme, bar ne u kontekstu zapadne podrške. Edited July 30 by Weenie Pooh
Venom Posted July 30 Posted July 30 Isti je problem zato što se svodi na određenu privrženost zapadu. U Srbiji opozicija ima problem da se glasno protivi litijumu zato što to podržava strana koju vide kao svoje prirodne partnere. Da je Vučić za a EU protiv bili bi i oni glasno protiv. Podržavati Izrael nije toliko kontroverzno pa je to još jedan način da pokažu kojeg su sveta deo ili žele da budu. Mada to sve nije tema ovde. Ionako je moja interpretacija bazirana ni na čemu, ne znam da li je stvarno tako. 1
Weenie Pooh Posted July 30 Posted July 30 34 minutes ago, Venom said: Isti je problem zato što se svodi na određenu privrženost zapadu. U Srbiji opozicija ima problem da se glasno protivi litijumu zato što to podržava strana koju vide kao svoje prirodne partnere. Da je Vučić za a EU protiv bili bi i oni glasno protiv. Podržavati Izrael nije toliko kontroverzno pa je to još jedan način da pokažu kojeg su sveta deo ili žele da budu. Podržati Izrael je pro-zapadni stav, opozicija u Venecueli nema nikakav problem da ga zauzme i tako kontrira Maduru. Osuditi litijum je anti-zapadni stav, opozicija u Srbiji ima ogroman problem da ga zauzme i tako kontrira Vučiću. Situacije su uporedive otprilike koliko je Palestina uporediva sa Rio Tintom. 1
Budja Posted July 30 Posted July 30 3 hours ago, Lezilebovich said: @Budja da li je ovo istina Nije doslovno. Maduro, naravno, podrzava Palestinu ali kao ljigavi oportunista. Machado jeste ona mracna trampisticka-VOX desnica, podrzavalac Izraela koji bi da seli ambasadu u Jerusalim. Sad, opet, realno je kriv Maduro sto je ona isplivala, pokusavali su sa umerenim Kaprilesom vise puta i nije ferceralo. Sa Korinom Macado ocekujte Mileia, ali ne tako ludog i zabavnog.
Lancia Posted July 30 Posted July 30 18 hours ago, Budja said: To sam video da je FAKE, zanima me ovo za Srbiju.
Budja Posted July 30 Posted July 30 Moron. Dragi Maduro, Mnogo sam naucio od tebe. Nadam se da cemo nastaviti saradnju i razmenu iskustava u odrzavanju nikad postenijih izbora.
Recommended Posts