Jump to content
IGNORED

Venecuela

Gandalf

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Lancia said:

Cestitke stizu iz Rusije, Belorusije, Katara, Kube, Nikaragve...naravno spanski premijer se pravi mrtav, ali podrska dolazi iz redova UI, Sumar, Podemos. 

Sumar?

To me iznenadjuje.

Nisam do sada procitato nijednu EU reakciju. Prvo neka idu regionalne, a od kojih su najvaznije one iz Brazila i Kolumbije. Boric je vec napisao da nece priznati izbore bez dodatne verifikacije rezultata.

Posted (edited)

Edited by vememah
Posted
14 hours ago, Budja said:

Svi Madurovi zvanicnici hladni ko spricer, ne detektuje se nervoza.

(misle da) imaju podršku vojske i kubanske službe?

Posted

A kao pregovarali su nešto sa brkatim o mirnoj predaji vlasti. :fantom:

Posted

Daj ekstremnoj desnici/lijevici vlast, oni je vise ne vracaju. 

Francuski drzavni radio, kada je dobio Milei, katastrofa, dobila ekstremna desnica, podigao inflaciju, razbio ekonomiju, zdere djecu itd itd. Danas naslov "Maduro dobio izbore za treci mandat".

LFI u svom programu ima pridruzivanje bolivarskoj republici 🤣

Valjda zbog toga ne smiju da ga kritikuju. 

Posted
1 hour ago, Gandalf said:

(misle da) imaju podršku vojske i kubanske službe?

Tako ja cenim, i dovoljno ovih "colectivos chavista" koje jasu na motorima ulicama uz vidljive puske i pistolje. Na kraju-krajeva, onako odokativno mi deluje da je dobio oko 35-40%, ima tu neke mase.

Posted

Samo ovde da dodam da je uvek vazno kakva je kradja u pitanju. Bugarski voz, mediji i pretenje nije isto sto i falgrantna kradja putem prepravljanja rezultata.

U ovom slucaju, svi odreda traze da se objave zapisnici sa birackih mesta, posto je sumnja da su brutalno krali a to moze delimicno da se proveri jer opozicija ima zapisnike sa 30 do 40% birackih mesta, verovatno ne kompletno reprezentativnih (vise sa "Starog Grada" i "Vracara", a bez "Bosilegrada" i "Vlasotinca").

To jeste vazno jer ce otkloniti bilo kakvu sumnju da su Maduro, Kabeljo i ostali krali.

Bolivijanska vojska, opozicija i strani podrzavaoci nikada nisu uspeli kredibilino da ustanove da je Morales pokrao izbore 2019. Stoga je i puc bio relativno kratak, neuspesa, sa Jeannine Yanez (pucisticka predsednica) sada u zatvoru.

• Hvala 1
Posted

Znate li nesto o ovome?

image.png.939417a33ea9b72a074a951e5a5ff048.png

Posted

Kako su muljali, onda su zatvorili sajt Izborne komisije.

Da bi se to poravdalo, kazu da je sistem hakerisan iz, sada vec specijalizovane za izborne manipulacije :laugh:, Severne Makedonije.

• Haha 4
Posted
39 minutes ago, Budja said:

Znate li nesto o ovome?

image.png.939417a33ea9b72a074a951e5a5ff048.png

Zvanicna Spanija nije priznala rezultate u Venecueli, dok se transparentno ne objavi brojanje glasova. 

Posted
38 minutes ago, Lancia said:

Zvanicna Spanija nije priznala rezultate u Venecueli, dok se transparentno ne objavi brojanje glasova. 

To sam video da je FAKE, zanima me ovo za Srbiju.

Posted
17 hours ago, barrcode said:

zvanični rezultati su inače u zbiru 109%  

tj u ovom screenshotu i dosta više od toga. 

Naravno da to nisu zvanicni rezultati vec screenshort Tele Sur koji ima pogresnu grafiku.

No, ne menja mnogo sustinu.

Posted
9 hours ago, borris_ said:

Daj ekstremnoj desnici/lijevici vlast, oni je vise ne vracaju. 

Francuski drzavni radio, kada je dobio Milei, katastrofa, dobila ekstremna desnica, podigao inflaciju, razbio ekonomiju, zdere djecu itd itd. Danas naslov "Maduro dobio izbore za treci mandat".

LFI u svom programu ima pridruzivanje bolivarskoj republici 🤣

Valjda zbog toga ne smiju da ga kritikuju. 

Tebe je baš pogodio Marinin poraz kad si se vratio ovde da u svakom postu peniš o ekstremnoj levici.

• +1 2
Posted

Svi koji nisu ekstremna lijevica su fasisti™ 

Venom, covjek koji bi i Bataklan opravdao jer sta ima da odrzavaju koncerte...

• Create New...