Jump to content

Crven Ban 2018

MEĐUNARODNO PRVENSTVO SRBIJE ZA ANAGRAMISTE - CRVEN BAN 2018 31 members have voted

1. 1. Koji od finalnih anagrama je najbolji?

• BLUDNA, SISATA ĆERKO! (Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija "Zadruga")
    • FIN TIM JEDANAEST ORLOVA ZAJEBALE URUGVAJSKE PIZDICE! (fudbalska reprezentacija Jugoslavije iz Montevidea)
    • SKRHA IM JAJCA SA KITE! (hemijska kastracija)
      0
    • CENI TAJ KO PRCA! (kontracepcija)
    • JE LI? STOGA IZVOLITE U PRCANJE! (legalizovanje prostitucije)
    • STRPAŠ MU TAKO KITU! (muška prostitutka)
    • STANKO MI VIDI PIČKU! (nudistički kampovi)
    • OVDE VRLA NAJPIČKA! (privlačna devojka)
    • OVA DIVLJA UBI PRCAČA! (prodavačica ljubavi)
      0
    • A TA SE FIRCA, KREŠE! (sekretarica šefa)
    • KOITUS VLAŽI SNE! (seksualni život)
      0
    • SINE, JEBO GA KURAC! (sukob generacija)
    • VIVA SEKS BEZ GRANICE! (svingerske zabavice)
    • HAKERI ŠKOLSKI SJEBALI NOV MONITOR! (visokotehnološki sajber kriminal)
      0
    • PIČKA NEMA STIDA,TE SPOLJA VOLI DA PUŠI TVRD STRANI KURAC! (Vljora Čitaku, diplomatska predstavnica Prištine u SAD)

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pa da, mnogo se moze videti citajuci glasove :D

Inace gledao sam kvizmastera u glupom kvizu na TOP kanalu. I ladno izgubio. Verovatno za kladionice, nema drugog objasnjenja :unsure:

Ako te ne bude mrzelo prenesi utiske o voditeljki. 

• Author

Završeno je forumsko glasanje za Crven ban 2018, a pobednički anagram po vašem izboru sastavio sam ja. Ne sećam se da li se to dogodilo prethodnih godina, u svakom slučaju, hvala :)

Što se tiče nagradne igre, dobitnici moje knjige "World of Anagrams" su forumaši Tpojka i Jeremija, pa ih molim da se jave u inboks radi dogovora o preuzimanju nagrada. Vrlo je moguće da ću 9. i 10. februara imati neko enigmatsko okupljanje u Beogradu, pa se možemo tada videti, a ako ne bude tog skupa onda ću nagrade najverovatnije poslati poštom. Naravno, na to eventualno druženje mogu da dođu i drugi ljubitelji enigmatike, samo mi se najavite ako želite da dođete.

Konačan plasman u forumskom glasanju:

1. Zoran Radisavljević: SINE, JEBO GA KURAC! (sukob generacija) - 11 glasova

2-3. Nenad Savić: CENI TAJ KO PRCA! (kontracepcija) - 3

2-3. Branko Bjeličić: STANKO MI VIDI PIČKU! (nudistički kampovi) - 3

4-6. Vjeko Hudolin: STRPAŠ MU TAKO KITU! (muška prostitutka) - 2

4-6. Zoran Radisavljević: BLUDNA, SISATA ĆERKO! (Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija "Zadruga") - 2

4-6. Kristian Knežević: A TA SE FIRCA, KREŠE! (sekretarica šefa) - 2

7-11. Nenad Savić: VIVA SEKS BEZ GRANICE! (svingerske zabavice) - 1

7-11. Mirko Rančić: JE LI? STOGA IZVOLITE U PRCANJE! (legalizovanje prostitucije) - 1

7-11. Kristian Knežević: OVDE VRLA NAJPIČKA! (privlačna devojka) - 1

7-11. Kristian Knežević: FIN TIM JEDANAEST ORLOVA ZAJEBALE URUGVAJSKE PIZDICE! (fudbalska reprezentacija Jugoslavije iz Montevidea) - 1

7-11. Jovica Marković: PIČKA NEMA STIDA,TE SPOLJA VOLI DA PUŠI TVRD STRANI KURAC! (Vljora Čitaku, diplomatska predstavnica Prištine u SAD) - 1

12-15. Nenad Savić: SKRHA IM JAJCA SA KITE! (hemijska kastracija) - 0

12-15. Rade Goljović: OVA DIVLJA UBI PRCAČA! (prodavačica ljubavi) - 0

12-15. Boris Nazanski: KOITUS VLAŽI SNE! (seksualni život) - 0

12-15. Darko Marković: HAKERI ŠKOLSKI SJEBALI NOV MONITOR! (visokotehnološki sajber kriminal) - 0

Edited by Quizmaster

:thumbup:

• 1 year later...
  • Author

Zbog brojnih obaveza koje sam imao nisam stigao da pripremim forumsko glasanje za CRVEN BAN 2019, ali obećavam da ću to uraditi narednih dana. ;)

U međuvremenu, imam sledeće obaveštenje za ljubitelje anagrama.

TAKMIČENJE VEČERAS U 20 ČASOVA: Ukoliko želite da radite nešto zanimljivo u ovim danima izolacije, preporučujem da večeras učestvujete na takmičenju u rešavanju anagrama. Nije jednostavno, ali nemojte se obeshrabriti, jer imate skoro četiri sata na raspolaganju i kad se malo udubite u zadatke krenuće vam ideje kakva bi mogla biti rešenja. Svi anagrami su asocijativni, imaju dobru vezu s rešenjem, a od značajne pomoći je i broj slova u rešenju. Koliko god možete da rešite zadataka, pošaljite! Napominjem da nije nikakva bruka ako rezultat nije vrhunski, za ovakve stvari treba dosta vežbe i iskustva, a najbolji način da napredujete je da rešavate anagrame naših šampiona. Dobro došli i ugodna zabava! :fantom:

http://chessandpuzzles.blogspot.com/