January 27, 20196 yr Nabrojaste ovde par razloga ovakvog rezultata. Al niko ne rece sustinu. A to je da je Novak klasa iznad Rafe. Bukvalno. I to se vidi od početka turnira kad je Novak mudro dozirano igru i dizao je iz meca u Mec. Dok je Rafa odmah sve adute pokazao. I to je to. Nas duplo bolji. Za neki ravnopravnih mec, moraćemo cekati seljaku. Mada je moguće i da tu ne bude mnogo zanimljivo.
January 27, 20196 yr Na 2'0 I 3:1 već mogu da pogledam malo Nadal stoji 5m iza linije kad Nolo servira. Hawaii Mate 10 Pro
January 27, 20196 yr 3 minutes ago, cartman said: Meni najnerealniji podatak to da je odnos u osvojenim poenima u ovom trenutku 69-36 za Djokovica. Pa duplo bolji
January 27, 20196 yr A ni ovo nije Novakov maksimum. Jednostavno mu ne treba vise za ostatak tura. Jel mi sad verujete za 28/28
January 27, 20196 yr 1 minute ago, renne said: Čekajte, još nije gotovo +1 Čekajte da završi, pa slavite...
January 27, 20196 yr 3 minutes ago, radisa said: +1 Čekajte da završi, pa slavite... Ja slavim od polufinala, i zao mi sto se vi dzaba nervirate