January 26, 20196 yr 4 minutes ago, Zli Gli said: Hiljadu dinara iz zajebancije kad je izgubila prvi set ali nevezano za to mislim ono sto sam pisao. Odoše pare, ali sama si kriva!
January 26, 20196 yr Osaka bi nekada mogla da se osmehne, ipak je osvojila trofej. Ovako deluje kao da je na sahrani nekog bliskog.
January 26, 20196 yr Malo sam prejudicirala stvar, a Naomi resila da se poigra -.-Bravo mala! Bolje i lepse igra od Petre, manje gresila morala je da zavrsi u dva seta, ali kako je odigrala treci, svaka cast, ko matora!Petra se bas borila, kapa dole, a i sta je sve dozivela, posle svega bravo devojko!
January 26, 20196 yr Osaka je kompletnija teniserka, Petra je ovo ipak mogla da izvuče na iskustvo ali se pokazala nedovoljno stabilnom mentalno. Malo mi je žao ipak. Čestitke Osaki. Jbt Petra jedva priča
January 26, 20196 yr Glumi neko ludilo i ozbiljnost, ona i Sloun Stivens su kao naslednice Serene pa je imitiraju valjda i u tome. Strasno.
January 26, 20196 yr Pa Osaka nije "kao" naslednica Serene, već ističe više nego ozbiljnu kandidaturu za tako nešto. Prva teniserka osim Serene koja je osvojila dva uzastopna Slema, još od Kim Klajsters 2010/2011, a i sa Serenom jedina od 2015. godine...
January 26, 20196 yr Mnogo me nervira Osaka i celo to medijsko ludilo oko nje, na nacin na koji me je nervirao Dzeremi Lin npr