Marvin (Paranoid Android) Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Koliko god mi inače bio nesimpatičan, kapa dole Mariju za ovaj meč.
mlatko Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Vuk liju menja ali Skot nikada... Najavio kraj karijere i uzme GS ko da nista nije bilo. Mada, opet ima i Nole ulogu... on je naceo Baguta u Dohsi. oh ueijt... brejkno spanac. dali je kraj?
duda Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 (edited) više sam očekivala od istomina, zbilja a i od tomiKa mučeni makicatm , 5 setova, jasno je da je hteo sirotan ed. sutra wawa-gulbi, to bi moglo da bude zanimljivo gulbis ako bude u zoni, tu svašta može da bude, doduše, zavisi puno i od wawe, ne znam gde se on nalazi trenutno, za gulbisa se to pak nikada ne zna Edited January 14, 2019 by dùda
Malvo Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 izner i Opelka odigrali cetiri TB-a Stanimal je u Dohi izgledao dobro i prilicno... stabilno. Kacanova je dobio ubedljivije nego sto izgleda, bas je izgledao nadmocniji. Posle izgubio od RBA, ali od tog Zila Simona na steroidima gube i grendslemovci. Uopste, u Dohi je izgledao najbolji od poodavno. Ne znam kakvo ce biti vreme u Australiji, mozda ga i vrucina bude sputavala.
Mil@n Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Rafa je takva carčina, kako se samo postideo...
Timmy Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Alex izgubila prvi set. U drugom 3 puta gubila brejk i 3 puta ga vracala, pa olrenula od 3:5 do 7:5. Treci set u toku.
Timmy Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 26 minutes ago, Tsai said: Nishikori gubi 2:0 Dobio treci set 6:0.
Timmy Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Serena pliva na sve strane.. Al melje ovu mucenicu. Kao da salje poruku Sarapovoj koja je juce imala biciklu.
Timmy Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Djere uzeo prvi set i vise nista. Jos Filip i Novak.
Recommended Posts