iDemo Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Ja cu (samo) da ponovim - naravno da je bolje™ da Nolo dobije al' nemam apsolutno nikakav problem da ako on izgubi dobije Nadal - kako god okrenes jedan od njih ce biti blize dedi. Cilj je - naravno - da ga neko stigne i prestigne. Moze Nolo al' moze i Nadal - ako ne uspe Nolo, ne? Ne mogu vise onoliko GOATstvo da gledam, smucilo mi se...
Zli Gli Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Meni bi se smucilo i da Nadal zavrsi kao igrac sa najvise slemova, skoro jednako mi je iritantan kao svicarski gospodin. Ajmo Petra, slomi malu vise, sta se mucis...
Jumanji Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Naomi manje nervozna u prvom.Ne preterano lep mec, u grcu obe, dosta gresaka, Petra po obicaju preagresivna i kada ne treba, Osaka ima problem sa Petrinim drugim servisom, ali bitne poene odigrala odlicno
Jumanji Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Uzima ovo Naomi u drugom setu lakse od ocekivanog. Odlicna je, mentalno jaka, igra pametno i prelepo. Bravo, bravo, em drugi GS, em u nizu [emoji4]
Zli Gli Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Nervira me Osaka sa ovim stiskanjem pesnice pre svakog poena, smaracica je. Bilo bi lepo da se raspadne sad totalno i da izgubi mec nekim cudom.
Ras Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Nisam je nešto gledao (Osaku), ali reaguje gotovo kod svakog poena, bilo na koju stranu da ide.
Zli Gli Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 2 minutes ago, Ras said: Nisam je nešto gledao (Osaku), ali reaguje gotovo kod svakog poena, bilo na koju stranu da ide. Nebitno da li uzme ili izgubi poen, ona svakako trese onom rukom ko da ima Parkinsona, daleko bilo. Meni bila simpaticna ali samo na pocetku, dok je bila manje uspesna.
Jumanji Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Kakvu je glupost napravila piiiii hoce li se vratiti
Recommended Posts