iDemo Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 18 hours ago, Ros said: seca li neko jos federera na AO 2016 kad je igrao najbolji tenis koji ikad iko igrao, nepobediv, nepogresiv, bozanski. sve dok nije naleteo na ozbiljnog protivnika u polufinalu koji ga je obrisao kao slinu. tako i rafina stravicnost treba jos da dodje na pravu probu. +11 1 hour ago, nisam ja said: đolo svršava za čuku vremena. čisto radi stejtmenta. bojim se da odem kakiti, jer dok se vratim biće gotovo. Ja sam otisao da izvedem kera u park - dok sam se vratio i oprao ruke - ovi zavrsavaju...
Cash Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 2 minutes ago, Ayatollah said: Kakav masakr, jbt, u oba polufinala. Đokoviću i Nadalu je svaki žreb do finala GS-a postao lak, pod uslovom da su u formi i motivisani, nema više nikog ko može zaustavi - Federer je ipak premator, Marej je postao invalid, Del Potro je više povređen nego zdrav, Vavrinka se rekreativno bavi tenisom. Sve ovo ostalo - Puj, Cicipas, Raonić, Nišikori, Zverev, Tim, Berdih, RBA i ostali su za njih dvojicu samo sitna boranija... I muceni Zverev bi ovako prosao u polufinalu.
MiddleClass Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Ja ti rekoh da ce biti predbost na njega.
Cash Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 1 minute ago, simetrije said: Evo jednog zanimljivog podatka: kada god je Kvitova osvajala GS (Vimbldon 2011. i 2014) pobednik u muškoj konkurenciji bio je Nolo. Ako je neko sujeveran, sutra će verovatno navijati za Čehinju I kad god je Osaka uzela Gs je Nolo bio pobednik
nisam ja Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 koreča govori engleski. stvar mučna za obe strane.
Ayatollah Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 3 minutes ago, Timmy said: @Ayatollah A brat Marin On je malo krupnija boranija...
Jumanji Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Evo jednog zanimljivog podatka: kada god je Kvitova osvajala GS (Vimbldon 2011. i 2014) pobednik u muškoj konkurenciji bio je Nolo. Ako je neko sujeveran, sutra će verovatno navijati za Čehinju [emoji4] [emoji3] to je ipak W A ko je osvojio poslednji USO? Svakako bez brige [emoji3]
Boza_zvani_Pub Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Djokovic ne gubi finala na RLA. Pobedom se osamostaljuje na 3. mestu sa 15 (ostavlja Samprasa sa 14 iza), na prvom mestu na AO sa 7 (ostavlja Federea i Emersona sa 6), ipak nema tezeg protivnika u ovom trenutku. Jedini put na AO kada su se sastali bilo je ono epsko finale... Srecno!
iDemo Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Najvaznije: --------------- danas: federer 20 nadal+nolo 31 --------------- u nedelju vece (ili ponedeljak jutro) federer 20 nadal + nolo 32 ________________ Pa ko bude bolji pobedu nek' slavi, ne?
renne Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Evo jednog zanimljivog podatka: kada god je Kvitova osvajala GS (Vimbldon 2011. i 2014) pobednik u muškoj konkurenciji bio je Nolo. Ako je neko sujeveran, sutra će verovatno navijati za Čehinju [emoji4] Napisah ja još neki dan da navijam za Petru
duda Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 haha, nema bolje motivacije za nola od ovog hajpa oko nadala kakav stejtment
banecare1 Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 podsecanje na 2012 ja ziv ne znam gde da gledam finale - kuci ili u nekom baru. verovatno cu otici do bara jer ce me zena provocirati
precog Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 djokovic bolje da sad preda nego da ga osmudi nadal u finalu.
Recommended Posts