January 25, 20196 yr 18 hours ago, Ros said: seca li neko jos federera na AO 2016 kad je igrao najbolji tenis koji ikad iko igrao, nepobediv, nepogresiv, bozanski. sve dok nije naleteo na ozbiljnog protivnika u polufinalu koji ga je obrisao kao slinu. tako i rafina stravicnost treba jos da dodje na pravu probu. +11 1 hour ago, nisam ja said: đolo svršava za čuku vremena. čisto radi stejtmenta. bojim se da odem kakiti, jer dok se vratim biće gotovo. Ja sam otisao da izvedem kera u park - dok sam se vratio i oprao ruke - ovi zavrsavaju...
January 25, 20196 yr Author 2 minutes ago, Ayatollah said: Kakav masakr, jbt, u oba polufinala. Đokoviću i Nadalu je svaki žreb do finala GS-a postao lak, pod uslovom da su u formi i motivisani, nema više nikog ko može zaustavi - Federer je ipak premator, Marej je postao invalid, Del Potro je više povređen nego zdrav, Vavrinka se rekreativno bavi tenisom. Sve ovo ostalo - Puj, Cicipas, Raonić, Nišikori, Zverev, Tim, Berdih, RBA i ostali su za njih dvojicu samo sitna boranija... I muceni Zverev bi ovako prosao u polufinalu.
January 25, 20196 yr Author 1 minute ago, simetrije said: Evo jednog zanimljivog podatka: kada god je Kvitova osvajala GS (Vimbldon 2011. i 2014) pobednik u muškoj konkurenciji bio je Nolo. Ako je neko sujeveran, sutra će verovatno navijati za Čehinju I kad god je Osaka uzela Gs je Nolo bio pobednik
January 25, 20196 yr 3 minutes ago, Timmy said: @Ayatollah A brat Marin On je malo krupnija boranija...
January 25, 20196 yr Evo jednog zanimljivog podatka: kada god je Kvitova osvajala GS (Vimbldon 2011. i 2014) pobednik u muškoj konkurenciji bio je Nolo. Ako je neko sujeveran, sutra će verovatno navijati za Čehinju [emoji4] [emoji3] to je ipak W A ko je osvojio poslednji USO? Svakako bez brige [emoji3]
January 25, 20196 yr Djokovic ne gubi finala na RLA. Pobedom se osamostaljuje na 3. mestu sa 15 (ostavlja Samprasa sa 14 iza), na prvom mestu na AO sa 7 (ostavlja Federea i Emersona sa 6), ipak nema tezeg protivnika u ovom trenutku. Jedini put na AO kada su se sastali bilo je ono epsko finale... Srecno!
January 25, 20196 yr Najvaznije: --------------- danas: federer 20 nadal+nolo 31 --------------- u nedelju vece (ili ponedeljak jutro) federer 20 nadal + nolo 32 ________________ Pa ko bude bolji pobedu nek' slavi, ne?
January 25, 20196 yr Evo jednog zanimljivog podatka: kada god je Kvitova osvajala GS (Vimbldon 2011. i 2014) pobednik u muškoj konkurenciji bio je Nolo. Ako je neko sujeveran, sutra će verovatno navijati za Čehinju [emoji4] Napisah ja još neki dan da navijam za Petru
January 25, 20196 yr podsecanje na 2012 ja ziv ne znam gde da gledam finale - kuci ili u nekom baru. verovatno cu otici do bara jer ce me zena provocirati