Bujodrag Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Pa naravno da bi pre igrali u finalu nego u nekom dvorištu u blokovima. Baš to i ih uzbudjuje, uzbudjenje velikih turnira. Ali to je zato što baš vole tenis i ne znaju ništa drugo.
Max Morlock Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Javlja mi se da će Hulio Iglesias suvereno karati u nedelju sad dal Lukasa Puiujua Il Lukasa Acu... Sent from stolen SM-N950F
Cash Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Prvo treba da pobedi Puja, znaci jebace nas ruzno Antuan Rigodo
MiddleClass Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 3 hours ago, Timmy said: Ne zaboravite da Nadal nije imao ozbiljnog protivnika na turniru. Neko kaze da je to bio Cici, al decko u zivotu nije igrao ni QF na Gs turnirima, na AO nije imao pobedu... Rafina forma ce se tek pokazati u nedelju., sve ovo je samo delimičan pokazatelj. To stoji, ali nije imao ni Djokovic ozbiljnog protivnika.
nisam ja Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 đolo svršava za čuku vremena. čisto radi stejtmenta. bojim se da odem kakiti, jer dok se vratim biće gotovo.
nisam ja Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 dobio pet poena servisom. 3 izgubio u razmenama.
Recommended Posts