Ros Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 seca li neko jos federera na AO 2016 kad je igrao najbolji tenis koji ikad iko igrao, nepobediv, nepogresiv, bozanski. sve dok nije naleteo na ozbiljnog protivnika u polufinalu koji ga je obrisao kao slinu. tako i rafina stravicnost treba jos da dodje na pravu probu.
Mil@n Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 (edited) 1 hour ago, simetrije said: Pod uslovom da prođe u finale, bojim se da Nolo neće biti favorit. Po meni nema dileme da Novak nije favorit. Više se mučio u mečevima, Rafa je samleo sve, kakav god da mu je žreb bio, Cicija koji je u punom naletu odučio od tenisa i jako bolno ga spustio na zemlju, dan više odmora... Neizgubljen set na celom turniru... Nadal 55% Đovak 45%. Edited January 24, 2019 by Mil@n
Tsai Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 20 minutes ago, Ros said: seca li neko jos federera na AO 2016 kad je igrao najbolji tenis koji ikad iko igrao, nepobediv, nepogresiv, bozanski. sve dok nije naleteo na ozbiljnog protivnika u polufinalu koji ga je obrisao kao slinu. tako i rafina stravicnost treba jos da dodje na pravu probu. Da, s tim sto je Cicipas ozbiljan protivnik, 62 64 60 ozbiljno ponizavanje
MiddleClass Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Zna li neko kakve su kvote bile pred turnir? Kolika je bilo da Novak osvaja, a koliko Nadal?
eumeswil Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Treba testirati Rafu na d word posle turnira ili pre finala.
Jumanji Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Ozbiljan je Stefanos protivnik da, ali ipak nekonstantan, mlad i bez velikog iskustva, pogotovu protiv Rafe i to jos na ovom nivou. Na proslom AO secam se meca protiv Sapovalova koji je Grk odigrao, kanadski Rus ga je oducio od tenisa, ali sve tece, sve se menja... vidni njegov napredak pocinje od Barselone '18 i nastavlja se, a ovo danas mu je velika skola, kako bi drugacije. I bice on na sljaci podjednako opasan, tek mu ona lezi. Sve sto trenutno imaju u sebi i Novak i Rafa, formu, zelju, sposobnost, sve sto su ikada imali i znali, pada u vodu ako 53. put stanu u nedelju jedan nasuprot drugog. Nista tada nece vaziti, dokazano preostalih 52 puta.Ali jedna cinjenica stoji, bez obzira na sve... Novak je u Rafinoj podsvesti duboko i to nije zanemarljivo.
Ros Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 16 minutes ago, Tsai said: Da, s tim sto je Cicipas ozbiljan protivnik, 62 64 60 ozbiljno ponizavanje iscedjeni cicipas kakav je bio danas nije ozbiljan protivnik. on nema dovoljno tenisa u nogama da drzao isti nivo kroz ceo GS ili cak dizao ritam
MiddleClass Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 2.20 Djokovic 7.00 Nadal I ovdje pisu ljudi da Djokovic nije favorit.
Bujodrag Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 A, jbt, oni su vrhunski igrači, posvećenici. Stalno zaboravljate da oni vole da igraju tenis. Svakako da se takmiče ali, zar ne pomišljate da se Nadal i djoković raduju što će igrati bitan meč na bitnom turniru? Uvek se setim neke emisije o matorom muzičaru svetskog kalibra koju sam jako davno gledao. I TV ekipa mu dolazi na gajbu, on ima više od sedamdeset godina i šta on radi, ujutru, svakog jutra? On vežba. Ceo život je svirao, ni ne zna ništa drugo da radi. Tako i ovi goat teniseri. to je nivo posvećenosti koji je neshvatljiv nama običnim smrtnicima
Timmy Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 (edited) Nema svrhe porediti masters turnire i ta finala sa GS mecevima i finala na istim. Novak (kao i Rafa i deda) maksimalno su fokusirani samo na GS titule. Sve ostalo je sad postalo nebitno. Eventualno ako deda ne pojuri stoku na manjim turnirima kad shvati da na vecim to nece uspeti. Meni su sanse 55:45 za Novaka. Mislim da su 60:40, al sam za tih 5 verovatno pristrasan Edited January 24, 2019 by Timmy
duda Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 22 minutes ago, MiddleClass said: 2.20 Djokovic 7.00 Nadal I ovdje pisu ljudi da Djokovic nije favorit. 16 minutes ago, Zinedine Zidane said: Trenutno Rafa @1.87, Nole @2.02, Puj @28.3. pa šta je sad od ovoga tačno ? ovo 2.2 i 7 deluje skroz neozbiljno meni je drago ako nole nije favorit znao se on ''lepo'' provesti kada su ga pisali kao izrazirog favorita
Timmy Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Tacno je da ce, kad Novak sutra dobije, sanse po kladionici biti oko 50-50, eventualno na Rafu 1 ili 2 preko.
Timmy Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Middle je verovatno ostavio kvote od pre pocetka turnira kad su bile takve, cini mi se...
Zizou Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Middle je stavio kvote pre pocetka turnira. Nadam se da je Nole sve so sada bio na cruise control i da ce da ukljuci neki beast mode za finale.
Recommended Posts