January 10, 20196 yr 5 minutes ago, Time Crisis said: Može Janko da iznenadi, nije Dimitrov u nekoj formi čini mi se mozda u dva seta, ali ipak su tri seta. malo je i do kondicije
January 10, 20196 yr 40 minutes ago, Ros said: mozda u dva seta, ali ipak su tri seta. malo je i do kondicije tipsarevic ako ne odigra pet setova ko da i nije bio na gs
January 10, 20196 yr Tipsa je poslednji put bio u Australiji prije 6 godina. Mislim da ne bio favorit ni protiv jednog kvalifikanta, eventualno protiv ovih sa specijalnom pozivnicom bi bio fifti fifti.
January 10, 20196 yr Tipsa je poslednji put bio u Australiji prije 6 godina. Mislim da ne bio favorit ni protiv jednog kvalifikanta, eventualno protiv Viktora+1Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
January 10, 20196 yr 10 hours ago, Majo said: Falim te boze, da je Anderson u drugom delu, nek se tamo jebavaju s njim. isto sam pomislio U svakom slucaju, rip deda
January 11, 20196 yr Author 5 hours ago, Malvo said: U Tipsinom delu zreba Opelka-Izner, spustice rekord trajanja prosecnog gema. Jel se i dalje navija za Stricovu ili si nasao novu ljubav
January 11, 20196 yr Ove ili sledece godine i Deda. Moracemo da se navikavamo na to da jedan od najvecih perioda u istoriji tenisa nestaje
January 11, 20196 yr Kecma izgubio cela 3 gema. Bravo bravo. To mu valjda prvi GS. Jorovicka dobila prvi 6:1, a sad gubi 3:0 u trecem sa 2 izgubljena brejka.