January 21, 20196 yr 2 minutes ago, Max Morlock said: Kako igra? Vidim da rezultat ide po planu... Sent from stolen SM-N950F Ponedeljak u kancu fazon.
January 21, 20196 yr Đoković je, osim lošeg gema kada je servirao za set, izvanredan - koncentrisan i agresivan. Medvedeva drži odličan servis, ali sada postaje žrtva strašnog ritma koji mu je Đoković nametnuo i koji je, mora se priznati uspevao da održi.
January 21, 20196 yr Mislio sam da ga je nepovratno mentalno slomio kad mu je uzeo brejk onim poenom od 40 razmjena, ali šipak...
January 21, 20196 yr odem na kratko, i mislim da je već 5.1, a ono 4:3, a činilo se da je Medvedevu duša u nosu.
January 21, 20196 yr Dropšot je dobro rešenje u ovom meču, ali je izvedba u nekoliko navrata bila problematična. Rekao bih da je ponovo probao da racionalizuje, spusti nivo igre i privede set kraju, ali neće ići. Čvrst je Medvedev.
January 21, 20196 yr Medvedev samo izgleda da mu je dusa u nosu, ala Mari. Naravno, daleko je od njega, ali taj tip igraca, vraca svasta, drzi lopticu u terenu, smara...
January 21, 20196 yr Opet besni zbog sudije A i tu je drop..sto voli sa njim da siluje, pogotovu kada mu ne ide nesto
January 21, 20196 yr Ne sviđa mi se ovo nikako... a i ovaj Medvedev baš smara, sve vraća, kao neki apgrejdovani Marej...