January 21, 20196 yr Zverev sam sebe stavlja pod nenormalan pritisak jer su (bar u Nemackoj) napravili hajp oko njega kao "the next big thing"... I cini mi se da je stim preopterecen, trebao bi da ohladi malo, ima 21 godinu, polako sinak, treniraj, fokusiraj, pronadji dusevnu sredinu
January 21, 20196 yr Just now, assignment said: Zverev sam sebe stavlja pod nenormalan pritisak jer su (bar u Nemackoj) napravili hajp oko njega kao "the next big thing"... I cini mi se da je stim preopterecen, trebao bi da ohladi malo, ima 21 godinu, polako sinak, treniraj, fokusiraj, pronadji dusevnu sredinu Jbg, kako neko to hendluje taj pritisak i bori se sa njim je razlika između najboljih i ostalih.
January 21, 20196 yr 2 minutes ago, Mil@n said: Jbg, kako neko to hendluje taj pritisak i bori se sa njim je razlika između najboljih i ostalih. Normalno, zato ce on verovatno stati medju "ostalima" iako bi gorko zeleo drugacije, lol Edited January 21, 20196 yr by assignment
January 21, 20196 yr Đokoviću se fino otvorilo. Ako i Nishikori preokrene Bustu biće dosta umora kod njega.
January 21, 20196 yr Tako je. I sad samo bez padova koncentracije u ovom mecu,svaki brejk da se materijalizuje.
January 21, 20196 yr 21 hours ago, gone fishing said: videćemo za sada stoji da najmlađi osvajač gs titule ima 30 godina, Koji to?