assignment Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Zverev sam sebe stavlja pod nenormalan pritisak jer su (bar u Nemackoj) napravili hajp oko njega kao "the next big thing"... I cini mi se da je stim preopterecen, trebao bi da ohladi malo, ima 21 godinu, polako sinak, treniraj, fokusiraj, pronadji dusevnu sredinu
Mil@n Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Just now, assignment said: Zverev sam sebe stavlja pod nenormalan pritisak jer su (bar u Nemackoj) napravili hajp oko njega kao "the next big thing"... I cini mi se da je stim preopterecen, trebao bi da ohladi malo, ima 21 godinu, polako sinak, treniraj, fokusiraj, pronadji dusevnu sredinu Jbg, kako neko to hendluje taj pritisak i bori se sa njim je razlika između najboljih i ostalih.
assignment Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 (edited) 2 minutes ago, Mil@n said: Jbg, kako neko to hendluje taj pritisak i bori se sa njim je razlika između najboljih i ostalih. Normalno, zato ce on verovatno stati medju "ostalima" iako bi gorko zeleo drugacije, lol Edited January 21, 2019 by assignment
Zed Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Đokoviću se fino otvorilo. Ako i Nishikori preokrene Bustu biće dosta umora kod njega.
renne Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Ovaj naš ima visok nivo smorenosti, evo i brejk lopte
Tsai Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Tako je. I sad samo bez padova koncentracije u ovom mecu,svaki brejk da se materijalizuje.
eumeswil Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 21 hours ago, gone fishing said: videćemo za sada stoji da najmlađi osvajač gs titule ima 30 godina, Koji to?
Recommended Posts