January 10, 20196 yr Odlicna Ivana, izvukla seJa gledam preko appa kladioniceInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
January 10, 20196 yr Novak: 1. kvalifikant 2. tsonga 3. shapovalov 4. goffin/medvedev 5. nishikori/fognini 6. zverev filip na cecchinato djere - donskoy tipsa - tuta lajovic - cuevas stan - gulbis kirjos - raonic murray - bautista agut edmund - berdich Edited January 10, 20196 yr by Ros
January 10, 20196 yr ozbiljan kripl fajt troicki - rosol. rosol se na kraju samoubio u prvom setu, i to iz više pokušaja.
January 10, 20196 yr web designeru zvanicnog sajta se userem u strucnost, a i onome ko je pustio sajt u pogon.
January 10, 20196 yr Naci bejsikli: NoleKei Zverev Thiem AndersonNadal CilicFedex Pod uslovom da se u ova 1/4 ne umesaju neki Tsitsipasi i Khachanovi (u Fedexovoj 1/4 su...) Nole isto ima neke potencijalne mine osim Tsonge ali ne izgleda tako strasno.
January 10, 20196 yr Falim te boze, da je Anderson u drugom delu, nek se tamo jebavaju s njim. Edited January 10, 20196 yr by Majo
January 10, 20196 yr 1 hour ago, mlatko said: Naci bejsikli: Nole Kei Zverev Thiem Anderson Nadal Cilic Fedex Od svih njih samo je Novak siguran u QF. Cak smem da prognoziram da ce najvise dvojica (sem Novaka) stici do 8. Smena...
January 10, 20196 yr Falim te boze, da je Anderson u drugom delu, nek se tamo jebavaju s njim.E ovo mi je jutros prvo proslo kroz glavu, alelujaaa, kao i da je Zverev povredjen, bio bar, ali ne zna se jos uvek nista o stepenu i stanju te povrede. Videcemo ubrzo. Novakov deo zreba startuje u utorak -.- Od ovo troje potencijalnih kavalifikanata ostalo im je jos jedno kolo:Jorovic protiv neke Brtitanke Dart, Kecman na Monteira i Viktor protiv Kinga sa Barbadosa. Hm... Edit: e dok sam pisala izbacio protivnike i FPLS
January 10, 20196 yr 8 minutes ago, aram said: Ja se nadam samo Kecmanoviću, ovo dvoje app Troicki prolazi i ide na Djokovica
January 10, 20196 yr 7 hours ago, Timmy said: Jebi ga za Janka. Nastavlja se trend loseg zdreba. Može Janko da iznenadi, nije Dimitrov u nekoj formi čini mi se