mlatko Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Odlicna Ivana, izvukla seJa gledam preko appa kladioniceInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Ros Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 (edited) Novak: 1. kvalifikant 2. tsonga 3. shapovalov 4. goffin/medvedev 5. nishikori/fognini 6. zverev filip na cecchinato djere - donskoy tipsa - tuta lajovic - cuevas stan - gulbis kirjos - raonic murray - bautista agut edmund - berdich Edited January 10, 2019 by Ros
aram Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 ozbiljan kripl fajt troicki - rosol. rosol se na kraju samoubio u prvom setu, i to iz više pokušaja.
Ros Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 web designeru zvanicnog sajta se userem u strucnost, a i onome ko je pustio sajt u pogon.
mlatko Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Naci bejsikli: NoleKei Zverev Thiem AndersonNadal CilicFedex Pod uslovom da se u ova 1/4 ne umesaju neki Tsitsipasi i Khachanovi (u Fedexovoj 1/4 su...) Nole isto ima neke potencijalne mine osim Tsonge ali ne izgleda tako strasno.
Timmy Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Jebi ga za Janka. Nastavlja se trend loseg zdreba.
Lancia Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 (edited) Falim te boze, da je Anderson u drugom delu, nek se tamo jebavaju s njim. Edited January 10, 2019 by Majo
Timmy Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 1 hour ago, mlatko said: Naci bejsikli: Nole Kei Zverev Thiem Anderson Nadal Cilic Fedex Od svih njih samo je Novak siguran u QF. Cak smem da prognoziram da ce najvise dvojica (sem Novaka) stici do 8. Smena...
FPLS Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Kecmanovic - Monteiro Jorovic - Dart Troicki - King Ocekujem 2/3.
Jumanji Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Falim te boze, da je Anderson u drugom delu, nek se tamo jebavaju s njim.E ovo mi je jutros prvo proslo kroz glavu, alelujaaa, kao i da je Zverev povredjen, bio bar, ali ne zna se jos uvek nista o stepenu i stanju te povrede. Videcemo ubrzo. Novakov deo zreba startuje u utorak -.- Od ovo troje potencijalnih kavalifikanata ostalo im je jos jedno kolo:Jorovic protiv neke Brtitanke Dart, Kecman na Monteira i Viktor protiv Kinga sa Barbadosa. Hm... Edit: e dok sam pisala izbacio protivnike i FPLS
Lancia Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 8 minutes ago, aram said: Ja se nadam samo Kecmanoviću, ovo dvoje app Troicki prolazi i ide na Djokovica
Time Crisis Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 7 hours ago, Timmy said: Jebi ga za Janka. Nastavlja se trend loseg zdreba. Može Janko da iznenadi, nije Dimitrov u nekoj formi čini mi se
Recommended Posts