pbg12345 Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 1 hour ago, Ayatollah said: Vidim sad da je Cicipas izgubio 2015 u finalu Oranž Boula od Kecmanovića. Gde je sada jedan, a gde je drugi... Takođe, vidim i da mu je majka Ruskinja, zato ni ne liči toliko na Grka. Eto novog ljubimca srbskih patriota kad se Đokson penzioniše... Jbt, koliko momaka sa ruskim korenima u novoj generaciji tenisera - Zverev, Šapovalov, Cicipas, Popirin + Hačanov i Medvedev, koji i igraju pod ruskom zastavom... 56 minutes ago, keitel said: Kecmanović je grajnder, očekivano je da će njemu trebati više vremena da se probije, ako ikada i uspije. Eno ga i Ožer-Alijasim koji ima talenat na nivou Cicipasa pa je i on zaglavio na čelendžerima. pa jedan je mladji godinu, drugi dve od grka velika je to razlika u tom dobu zapravo ispred ove dvojice nema nikog mladjeg od njih na atp listi
duda Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Jao kakav cirkus od meča. Nula konstantnosti, naročito kod Pavljučenkove. Od sjaja do očaja.
Tsai Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 2 hours ago, Timmy said: Deda pemzija Jel ispala buranija iz top 10 sad?
Arkadija Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Kakva sprdnja od meča Pavličenkova -Stivens. Ruskinja servira za meč i gubi gem sa nulom. Onda Stivens servira i osvaja samo jedan poen. Strašno. Ovaj što je komentrarisao je morao da bude fin, pa je kazao da je meč bio haotičan.
duda Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Just now, borris_ said: Koliko je sati u Melburnu trenutno? 6h? Kako bre 6? 2 posle ponoći
Cash Posted January 20, 2019 Author Posted January 20, 2019 Just now, dùda said: Kako bre 6? 2 posle ponoći 2 da. Inace sta bi sa Kerber. Mislim ono nek je ispala ali da bude ovako pociscena
duda Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 6 minutes ago, Arkadija said: Kakva sprdnja od meča Pavličenkova -Stivens. Ruskinja servira za meč i gubi gem sa nulom. Onda Stivens servira i osvaja samo jedan poen. Strašno. Ovaj što je komentrarisao je morao da bude fin, pa je kazao da je meč bio haotičan. Ma da. Baš totalna sprdnja. I još kaže da su oba boksa non-stop koučovala. Stvarno ne razumem šta rade te sudije ? Ili se i njemu spavalo.
W.F.C. Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 (edited) Ja mislio da je 11h razlike u odnosu na nas auh...kad ono 10...valjda Edited January 20, 2019 by W.F.C.
duda Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 19 minutes ago, Cash said: 2 da. Inace sta bi sa Kerber. Mislim ono nek je ispala ali da bude ovako pociscena e to bih i ja volela da znam ženski tenis je odavno sprdnja, ali ovo sad ne znam ni kako da nazovem
Timmy Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Ko je uopste ta Kolons, mislim da drugi put cujembza nju? A ubila Kerber za manje od 1h. Pod hitno da se obrati paznja
duda Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 sad pročitah o ovom frensisu pa jbt iz koje sirotinje se on probijao, neverovatno sad ću da navijam za momka do kraj, mislim, do novaka
Recommended Posts