Cash Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 5 minutes ago, Malvo said: Zasto je predalo ovo japansko govno, dabogda badminton ubuduce igrao? Imao sam na dobru uplatu da Miomir osvaja set i ovaj preda Uplati da Belinda uzima turnir kvota 7.75 poklon
Timmy Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Miomir Kecmanovic. Plasman u prvih 100. I prvo QF na mastersu. Sad ima ranking za sve turnire (na mastersima za q) i sve ce da lakše ide. Kanula je i kinta sto nije zanemarljivo. Bravo bravo.
keitel Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Gledam Raonića i Štrufa i mislim da sigurno ni tu nije bez šansi.
Zli Gli Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Kanadjanka je hipnotisana a Muguruza u svom stilu, raspad bez logicnog objasnjenja posle jednog solidnog meca. I kao i obicno, ruznija pobedi lepsu i zgodniju, klasika.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jumanji Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Od Garbinje vec jako dugo bas nista -.- Bila je u SF na proslom RG, a 2017. osvojila W, izmedju mnogooo tanko, shodno mogucnostima..
Garnirung Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 15 minutes ago, Zli Gli said: Kanadjanka je hipnotisana a Muguruza u svom stilu, raspad bez logicnog objasnjenja posle jednog solidnog meca. I kao i obicno, ruznija pobedi lepsu i zgodniju, klasika. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ubo si pravi pridev. Ono lupanje vinera at will je bilo malo komično
James Marshall Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Joj stvarno mi je teško kinjiti gotivca kao što je Karlović, ali idi brate repuj, osvajaj djeci medvjediće po vašarima, organizuj neke egzibicije, turnire u brzom serviranju... Ali ovaj tenis koji on igra je negledljiv, besmislen sa aspekta gledaoca.
Timmy Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 7 hours ago, James Marshall said: Joj stvarno mi je teško kinjiti gotivca kao što je Karlović, ali idi brate repuj, osvajaj djeci medvjediće po vašarima, organizuj neke egzibicije, turnire u brzom serviranju... Ali ovaj tenis koji on igra je negledljiv, besmislen sa aspekta gledaoca. Ivo igra za sebe, ne za publiku
Ros Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 2 hours ago, FPLS said: Kolsrajber uzeo 2 gema Monfisu... sad monfis garant jede muda svoja. "imao sam sad sansu"
MiddleClass Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 (edited) Samo vas posmatram kako "kao" navijate za Djerea, Kecmana, Lajovica... a da bilo ko od njih krene da dere Novaka u osmini Gren Slema pljuvali bi ga strasnije od Federera. I vi i vascijela Srbija. Edited March 14, 2019 by MiddleClass
Lancia Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 5 minutes ago, MiddleClass said: Samo vas posmatram kako "kao" navijate za Djerea, Kecmana, Lajovica... a da bilo ko od njih krene da dere Novaka u osmini Gren Slema pljuvali bi ga strasnije od Federera. I vi i vascijela Srbija. Sta je tu cudno, pa na spanskoj TV kad Nadal gubi od nekog sunarodnika, sa gadjenjem prenose mec. I taman posla da neko kaze nesto lose za Nadal od komentatora.
Recommended Posts