mlatko Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 Sa ovakvom igrom Rafa ne bi ni Rio osvojio. Previse faktora utice kod njega sada.Nego da vidimo kako se Sasinka da nastavi i nedajboze zagorca finale ko prosle [emoji849]Ma sad moze i da osvoji kao i prosle godine protiv Noleta. Samo da Nadal izgubi bar jos jednom ove godineInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 1 hour ago, Jumanji said: Najnovija vest, Rafa rekao da nastavlja da igra ove nedelje, ne oseca bolove u abdomenu. Igrao je kao da ga je bolelo nešto niže...
Jumanji Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 Ma sad moze i da osvoji kao i prosle godine protiv Noleta. Samo da Nadal izgubi bar jos jednom ove godineInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkDa se razumemo....i ne mora bas plavusan da osvoji [emoji52]
Jumanji Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Na pitanje onog matorog Italijana Ulbada ("Not too bad"), nesto se Rafinjo unespokojio i unervozio. Mozda zbog lose igre?
Arkadija Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Šta, Dedu stavili u 15 časova? Pa zar će pošten svet tamo u Londonu morati da izlazi sa posla da gleda meč? To stvarno nije lepo.
Max Morlock Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 ...Pa zar će pošten svet tamo u Londonu morati da izlazi sa posla da gleda meč? ...Pošten svet u Londonu ne radi Sent from my SM-N950F using no brains
Jumanji Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Ihh nestao mi tvit iz poslednjeg posta, jer sam vrv nesto editovala -.-
mlatko Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Ne voli Nadal da mesa privatni zivot u profesionalni a italijan kao italijan... Mora malo da provocira i sad kao ostao uvredjen i ceka Rafino izvinjenje. Pretpostavio je da je emocionalno praznjenje uzrok njegovih kratkih lopti, jeste malo pretenciozno pitanje a ovaj mu je isto nadobudno odgovorio.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Rodžer nešto kao predgrupa. Za zagrevanje publike i nameštanje zvuka...
Arkadija Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Jbt, Beretini koji nije mogao da se satavi u meču sa Đokovićem, ravnopravan sa Dedom, čak u forhendima i bolji. Mislim da bi Federer morao ozbiljno da razmisli o tome da ga vreme sustiže.
Recommended Posts