Jumanji Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 O-DLI-CNO! Sve je bilo perfektno, iako Mateo nije bio na nivou od letos, a najvise mi se svidja ova naostrenost [emoji173]
mlatko Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 OD-LIC-NO:nijenego:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Izmedju D i L ne moze da bude granica sloga.
mlatko Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Nije granica, ima crtica izmedju Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
renne Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 bezobrazluk Quote Roditelji ruskog tenisera Danila Medvedeva neće biti u mogućnosti da bodre svog sina na završnom Mastersu u Londonu ker nisu dobili vizu za put u Englesku. Otac četvrtog tenisera sveta, Sergej Medvedev rekao je da su on i supruga dokumentaciju za vizu predali britanskoj ambasadi u Parizu još 28. oktobra, da su platili dodatno kako bi proces izdavanja viza bio ubrzan, ali vize im nisu odobrene. "Prošlo je devet radnih dana i ništa. Izgubili smo rezervacije za let za London koje smo imali, izgubili smo novac koji smo uplatili na ime izdavanja viza, a platili smo dodatno kako bi vize bile razmotrene po ubrzanom procesu. Zbog neizvesnosti mogu da kažem da smo uz materijalnu štetu pretrpeli i stres, a najgore od svega je što je naš sin ostao bez pomoći na koju je navikao da ima tokom turnira", poručio je Sergej Medvedev.
Max Morlock Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Polako, skida već gaće Timotije... [emoji2]Sent from my SM-N950F using no brains
mlatko Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Greska, pobednik danas igra prekosutra sa Novakom. Mozda bolje da sad deda pobedi
renne Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 pa ako pobedi tim on igra sa đolakom prekosutra
Recommended Posts