mlatko Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Bice da je 2020, godina kraja velike trojke :/to moze ali da ostane No1o ne znam, najverovatnije ce biti u neku ruku oprostajni RG za Rafu, mozda finale. Nole nece zapinjati na W zbog OI pa eto i za Rodju sansu za jos jedan... a ovaj nas 2021-22 taman Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Aha, sad ćemo odmah posle prvog poraza da se vratimo na povredu... Kada je osvojio Tokio svi su u glas bili "super da se rešio povrede". Najgore od svega je što ga klinci utepavaju u kontinuitetu. To je problem. To je ono sto vidimo, servirao relativno dobro, nije izgledalo da ima probleme iz bh, iako je fh radio bolji posao. Ali on sam je rekao na konferenciji posle meca sa Sapovalovim da problem nije resen i da mu je potrebno jos nekoliko nedelja da totalno sanira i da vise ne bi brinuo 100%, to su njegove reci. A posto je rekao da bol ne oseca, ali nije opusten max, ja povredu pominjem samo iz razloga sto je pitanje koliko je trenirao i kakvim intezitetom pred Aziju, a eto prvi ozbiljniji bas protivnik, sa jakim tempom i inteziterom udaraca, odmah problem. Ne kazem da je zbog povrede izgubio, niti pustio [emoji849] Crni Zverev sta radi cccccc cist primer koliko je ovo mentalna igra. Samoubi se bre do kraja
Tsai Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 E moj Sasha vuno jedna. Ajde svi djuture skinite gace pred dedom, pickice
Jumanji Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 E moj Sasha vuno jedna. Ajde svi djuture skinite gace pred dedom, pickiceVuno jedna [emoji23][emoji23]
renne Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 (edited) evo svađa se sa sudijom, to bi bilo to edit: ipak pobedi Edited October 11, 2019 by renne
Arkadija Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Pobedi Zverko. Deda bi ozbiljno trebalk da porazmusli o pemziji.
W.F.C. Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Vuna konacno dobio bitniji mec u zadnje vreme. Ovo najava klinaca reklo bi se. Ne daj se Djokolde!
duda Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 e judi pa šta je vama i vreme je bilo da se trgne mlađa generacija malo koga će poslužiti sreća kao dedu, po pitanju konkurencije, mislim tako da ne igra samo nole tenis, lopta je okrugla, itede, etc nema mesta plakanju, sjajna je novakova karijera, nestvarna zapravo ali, za neke stvari se valja roditi u pravom trenutku, imati malo (ili dosta) sreće ili da te neke zvezde pogledaju, šta znam kakogod, neka igra dokle može, pa šta sad
Milošica Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Bilo bi lepo da Tim pobedi,pa da vidimo ta 4 predvodnika mladih u završnici jednog turnira. Navijam za Medu.
Tsai Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Ne bi valjalo da Meda uzme, osilio bi sw jos vise i ozbilkno napao GS sledexe godine. Ja navijam za vunu
Milošica Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Just now, Tsai said: Ne bi valjalo da Meda uzme, osilio bi sw jos vise i ozbilkno napao GS sledexe godine. Ja navijam za vunu Ma ja to za Medu zato što mi je gotivan,ne zbog Novaka.
Cash Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Vuna ostvario prvu pobedu nad top 10 igracom u ovoj godini . Vuna
Recommended Posts