Mil@n Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 (edited) Smorio sam se. On topic: Edited October 11, 2019 by Mil@n
Tsai Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 15 minutes ago, Ros said: mozda prijavi bec ili bazel Ne verujem da ce to uraditi, a i bilo bi jadno malo
Ros Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 7 minutes ago, Tsai said: Ne verujem da ce to uraditi, a i bilo bi jadno malo sto bi bilo jadno? naravno da sportisti treba da se bore za sebe. ali, posto ima taj egzibicioni mec, onda je ta prica zavrsena
Jumanji Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Ma naravno da nije jadno, ne radi nista ni protiv pravila, jos manje ruzno, odnosno protiv fer-pleja.Ne treba smetnuti s uma da nije ni trenirao punim intezitetom dok mu trajala ova rehab, a kaze da traje jos uvek i da mu je potrebno vreme da se sanira bez bojazni vise ikakve. Sve u svemu najvaznije i jeste da sanira to do kraja i da se max spremi za AO, a sad sto bi mi voleli i YNo1, odnosno sve, jbg
Time Crisis Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 14 minutes ago, Jumanji said: Sve u svemu najvaznije i jeste da sanira to do kraja i da se max spremi za AO, a sad sto bi mi voleli i YNo1, odnosno sve, jbg +1
Mil@n Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Aha, sad ćemo odmah posle prvog poraza da se vratimo na povredu... Kada je osvojio Tokio svi su u glas bili "super da se rešio povrede". Najgore od svega je što ga klinci utepavaju u kontinuitetu. To je problem.
Zed Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Utepavaju ga kad imaju bolji servis. Vidljivo je da on ako ne može čitati protivnikov servis da mu se igra raspadne. Pogotovo je zajebano šta ti Medvedevi, Čitipitasi, Kačanovi, Zverevi osim servisa imaju i nenormalnu defenzivu i igru sa osnovne linije za razliku od nekih Isnera, Raonića.
Tsai Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 30 minutes ago, Mil@n said: Aha, sad ćemo odmah posle prvog poraza da se vratimo na povredu... Kada je osvojio Tokio svi su u glas bili "super da se rešio povrede". Najgore od svega je što ga klinci utepavaju u kontinuitetu. To je problem. Upravo. Vec 4.put ove sezone gubi mec a da je dobio prvi set, i to po istom receptu, rutinira prvi pukne u drugom i duh u trecem. Ne valja ovo nista
Cash Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Ubio ga Saša ko granom u prvom setu a sad sledi raspad mmw
Recommended Posts