duda Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 sad gledam ls i vidim meč azarenka-muguruza a ja neki dan gledala azarenka -svitolina i bila ubeđena da je azarenka izgubila pa da li je bilo u trećem setu u jednom momentu 5:2 za svitolinu ili sam nešto utripovala ?
mlatko Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Jel prenosio neko ovde to govedo? Sent from my SM-N950F using controlled substances... Ne, nije bilo prenosa 3. seta ni na kladionicarskom strimu. bar kod mene... zato sam i pomislio da se (opet) nesto desavaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 sad gledam ls i vidim meč azarenka-muguruza a ja neki dan gledala azarenka -svitolina i bila ubeđena da je azarenka izgubila pa da li je bilo u trećem setu u jednom momentu 5:2 za svitolinu ili sam nešto utripovala ?Da, brejknula je Azarenku za 5:2 i raspala se (polako). To je bio onaj jako kasni mec prekjuce pod kisicom i hladnocom https://www.sofascore.com/it/svitolina-azarenka/rFhsTAvInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Budaleše mlađani Kyrgios i na terenu i van njega, ali meni je zabavan. Možda sam malo pristrasan jer je Aussie... Za glupiranje na terenu pošteno plaća kazne, ono što priča van terena je njegova stvar, ne mora niko da sluša. [mention=12403]Jumanji[/mention], puna izjava o GOAT je: "Simply because, I've played him twice and like, I'm sorry, but if you can't beat me, you're not the greatest of all time. Because if you like look at my day-to-day routine and how much I train and how much I put in, it's zero compared to him.". Priznaj da je ovo o lenjosti zabavno, bar malčice [emoji4] Ovo mi je bilo najbolje: "... the celebration just kills me. Every time he does the celebration it just kills me. Honestly, that's what I'm doing next time: if I play him and beat him, I'm doing his celebration, in front of him. That would be hilarious, right?". Stvarno bi bilo hilarious, i da ga opet pobedi, i da posle još kanališe ljubav na sve četiri strane sveta. I za kraj, da budemo pošteni i objektivni, naša mlada blesa from down under rekla je o našem Đokici i ovo: "He's an unbelievable player, he's a champion of the sport; one of the greatest we'll ever see. He probably will, honestly, I reckon he will get the grand slam count, I reckon he will overpass Federer.". Meni on apsolutno nije zabavan, i to nema veze samo sa njegovom opsednoscu Novakom. Covek nije normalan, evo danasnji samo primer. Iako mogu donekle da razumem da je ljudima dosadan teniski svet, mene ovakvi slucajevi apaolutno ne imresioniraju. Jedno je biti smeker, duhovit, imati duha i stila, razbiti monotoniju, a drugo obican klovn i slucaj za psihoanalzu.Ako iko zeli da bude voljen i da ga ljudi prihvate, to je on. Vristi sve iz njega. "He just wants to be Federer. I feel he wants to be liked so much that I just can’t stand him. This celebration thing is so cringeworthy. ‘He’s unbelievable, a champion of the sport, one of the greatest we will ever see. I think he will get the Grand Slam count and overtake Federer. ‘[but] we’re talking about a guy who pulled out of the Australian Open one year because it was too hot. No matter how many Grand Slams he wins, he will never be the greatest to me. ‘I’ve played him twice and I’m sorry but if you cannot beat me, you cannot be the greatest of all time. Look at how much I train and put in… it’s zero compared to him. For me Federer will always be the greatest of all time. What Rafa has done has been pretty scary too. ‘But Novak just riles me the wrong way. He always says what he thinks he needs to say rather than his actual opinion. ‘The celebration just kills me. Every time it does… it kills me. If I play him and beat him again, I’m doing the celebration in front of him [laughing]… that would be hilarious!’ Kyrgios also claimed British legend Sir Andy Murray, a winner of three Grand Slam titles, was ‘so much better’ than DjokovicHe added: ‘I’m sad [about Murray’s injury problems]. Genuinely sad. I think his record against Djokovic is embarrassing. I feel he’s so much better than Novak, I’ve played them both. I think Andy returns better, his serve is better. He should have won so many more Grand Slams. ‘Against Murray you can’t slice, he knows that’s garbage. But I feel Djokovic doesn’t really know what to do [to that]. ‘If I was Murray’s coach he would have won more Grand Slams for sure!]/quote] I jeste on na prvi pogled samo kontradiktoran, cesto pokazuje emocije i ematiju (bio je prilicno dirnut kada je cuo Djereov govor u Riju), ali nepostovanje svakog pocevsi od protivnika na terenu, toliko degutantno da nemam reci. Ok, zalutao u tenis, sam kaze da on nije za njega, ali ima i ozbiljnih problema, videlo se to odavno.
renne Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 https://www.skysports.com/tennis/news/12040/11721486/sir-andy-murray-receives-knightood
duda Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 koli baš gazi čekinata, žuri mu se na duel sa nolom reče viško da bi nolo verovatno više voloe kolija
duda Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 1 minute ago, renne said: https://www.skysports.com/tennis/news/12040/11721486/sir-andy-murray-receives-knightood lepo, sir
Cash Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Kiki Mladenovic dve pobede u 1 danu. Bajin je teniski Gvardiola
Cash Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 3 minutes ago, Jumanji said: I to dva odlicna skalpa, Bencic i Barti. Biće Kiki opasna u Parizu
Max Morlock Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Opasna je i ovako Sent from my SM-N950F using controlled substances...
duda Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Just now, renne said: i naravno preokret ima još da se igra
Recommended Posts