Jump to content
IGNORED

Tenis 2019

Timmy

Recommended Posts

Posted

Kisica, ladnoca, uz to jos bili i neredi u blizini jer se igra Lacio-Atalanta... bolje ovako, loptica nije odskocila danas

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

503

• renne

395

• Arkadija

332

• Tsai

324

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ahaha, videla sam samo Kirijosove bljuvotine. Znači toga ima još. Moram  da pronađem to da vidim.
Od 3:03, pa traje prilicno 10ak min

Posted
Slusao sam taj pod i covek je klasicna dijabola, prozivao je Federera, Cicipasa, pricao o merenju patke pod tusem, itd. Treba ga ignorisati sto je moguce vise, kao sto Novak radi, ne pecajte se na klikbejtove.

Ignor apsolutno, osim kada ga od sada pa do kraja karijere sretne na terenu. Tu mora da padne ciscenje.

A on nek kaki i dalje..."I'm sorry but if you can't beat me you are not the greatest of all time"

Idiot.

Posted

U pravu je Kirjos. Ima Nole tu Vucicevu crtu... :fantom:

Posted

Uspešnog brata? :fantom:

Sent from my SM-N950F using controlled substances...

Posted

novak govori kako neki novinari u nedostatku informacija jednostavno puste neku buvu kao pretpostavku, a ovaj ladno: "pa kad mi ti ne dajes nikakve informacije. sta ja onda da radim?"

fucking unbelievable :D:D:D

Posted

Budaleše mlađani Kyrgios i na terenu i van njega, ali meni je zabavan. Možda sam malo pristrasan jer je Aussie... Za glupiranje na terenu pošteno plaća kazne, ono što priča van terena je njegova stvar, ne mora niko da sluša.

@Jumanji, puna izjava o GOAT je: "Simply because, I've played him twice and like, I'm sorry, but if you can't beat me, you're not the greatest of all time. Because if you like look at my day-to-day routine and how much I train and how much I put in, it's zero compared to him.". Priznaj da je ovo o lenjosti zabavno, bar malčice :)

Ovo mi je bilo najbolje: "... the celebration just kills me. Every time he does the celebration it just kills me. Honestly, that's what I'm doing next time: if I play him and beat him, I'm doing his celebration, in front of him. That would be hilarious, right?". Stvarno bi bilo hilarious, i da ga opet pobedi, i da posle još kanališe ljubav na sve četiri strane sveta.

I za kraj, da budemo pošteni i objektivni, naša mlada blesa from down under rekla je o našem Đokici i ovo: "He's an unbelievable player, he's a champion of the sport; one of the greatest we'll ever see. He probably will, honestly, I reckon he will get the grand slam count, I reckon he will overpass Federer.".

Posted

Ma da, preteruje se malo za to. Sta je covek sve napricao za sat vremena, ove tri recenice pri kraju intervjua o Djokovicu nisu cak ni nesto senzacionalne. Ovaj novinar koga hejtujete je imao jedno bas dobro straight forward pitanje u fazonu - da li zapravo imas strah da uopste bilo sta pokusas ozbiljno jer znas da nisi ni blizu nivoa ovih ostalih pa onda od sebe pravis neozbiljnu lozanu. Na sta je ovaj rekao, ma boli me kurac sta ja radim svom telu ionako cu da se penzionisem uskoro. :D Dijabola. 

Posted
3 hours ago, Mos said:

Ma da, preteruje se malo za to. Sta je covek sve napricao za sat vremena, ove tri recenice pri kraju intervjua o Djokovicu nisu cak ni nesto senzacionalne. Ovaj novinar koga hejtujete je imao jedno bas dobro straight forward pitanje u fazonu - da li zapravo imas strah da uopste bilo sta pokusas ozbiljno jer znas da nisi ni blizu nivoa ovih ostalih pa onda od sebe pravis neozbiljnu lozanu. Na sta je ovaj rekao, ma boli me kurac sta ja radim svom telu ionako cu da se penzionisem uskoro. :D Dijabola. 

Kad se uhvate on i Tomik, pa u crvenog ferarija uz & niz Gold Coast... To ce mu biti hajlajt u karijeri - za zivota. 

Posted

Federer i Nadal igraju istovremeno, na razlicitim terenima [emoji23]
ne secam se kad je to bilo...

Thiem je vec na RG, plasirao ga Verdasko

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

nadal je nesto ljut ... 8-0, za sada

Posted
42 minutes ago, renne said:

ode tim

Ode i Belinda :happy:

Posted

novak odigrao svoj prvi mec danas

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...