Arkadija Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 On je lepo trebalo da se penzioniše kada se oženio i dobio dete.
Ros Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 penzionisace se kad bude vise trosio na tenis nego zaradjivao. uvek jos moze da se prebaci na dubl. sa tipsarom
theanswer Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 5 hours ago, Cash said: Kvota je sigurno bila 500 @theanswer kud ne uplatismo jeziv lik
duda Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 3 hours ago, ubibobi said: Moze to i pametnije da se namesti,pre ce biti da je doziveo otvoreni prelom mozga šta znam, takav prelom mozga mi zvuči neverovatno čak i za njega Viktor , kolika god budaletina, ipak je toliko iskusan da mi je teško poverovati da mu se ovako nešto dogodi iz čista mira,
duda Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 ko se ono plašio vave ? eno ga puk'o od mučenog gofana i to drugi set dobio krompirić
Arkadija Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Đere i Basilašvili igraju katastrofalan tenis. 3:3 je , ani jedan teniser nije osvojio svoj gem. Samo brejkovi. Lopte lete svuda unaokolo. Svašta.
mlatko Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 i Zverev.slusam jutros tuzio ga bivsi (trener), cura ga ostavila, stari mu bolestan. trazi seInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Djere se isto trazi na terenu kamenih andjela ali ne ulazi mu nista, Basilashvili ima malo manje gresaka i evo napravio brejk u drugom. To je to verovatnoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 1 hour ago, mlatko said: slusam jutros tuzio ga bivsi (trener), cura ga ostavila, stari mu bolestan. trazi se Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Reče meni prijateljica pre neki dan da mora da ima problema, ali ja sam mislio možda sa Lendlom (ne znam da li su nastavili saradnju?)... Sad sam baš pročitao intervju, žali se (pre svega) da sad po ceo dan mora da radi ono što je radio menadžment za njega, znači još jedan od onih koji je platio (i plaća) bespotrebno cicijašenje...
W.F.C. Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 1 hour ago, mlatko said: Djere se isto trazi na terenu kamenih andjela ali ne ulazi mu nista, Basilashvili ima malo manje gresaka i evo napravio brejk u drugom. To je to verovatno Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Ako sam te razumeo ides od cetvrtfinala da gledas uzivo, pa ako stignes baci neki utisak ovde, ne bilo ti zapovedjeno
mlatko Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Ako sam te razumeo ides od cetvrtfinala da gledas uzivo, pa ako stignes baci neki utisak ovde, ne bilo ti zapovedjeno [emoji6]Ok, uzo vecernji termin za petak... papreno inace Sutra Fed u 11 pa Nadal. Od 19:30 Nole Nisam ocekivao da nece staviti Fedexa uvece. Mada... nije ni taj vecernji neki dobitak. ladno a Shapovalov neugodan. U petak ce 100% Fed biti uvece edit: mada se necemo ni nagledati sutra tenisa, predvidja se kisa ceo dan
Recommended Posts