*edited by mod Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 isto kao sto na Super Bowl-u pevaju Shakira i J-Lo hitove iz 2001. [emoji3] Ocigledno je publika koja gleda vecinski 30+, inace bi bila Billie Eilish za zoomere.Pa i Billie Eilish je bila Sent from my H3213 using Tapatalk
mustang Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 (edited) Highlight is Eminem sa 8 miles ps. Pustio stomacic..but it's ok Edited February 10, 2020 by mustang
mustang Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 (edited) And....keanu reeves .... Edited February 10, 2020 by mustang
mraki Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Parazit izdominirao, nisam očekivao da će da pokupi sve ovo. Svaka čast RTS-u što ga je emitovao sinoć, ne sećam se da je to nekad ranije bio slučaj. Za Eminema sam juče negde video naslov da ima Coronavirus, možda je zato namerno učestvovao...
James Marshall Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Inače je filmski program RTS (i strani serijski) svijetla tačka RTS, definitivno odskače. Popević radi dobar posao s obzirom na okolnosti
Ravanelli Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 (edited) 21 minutes ago, James Marshall said: Inače je filmski program RTS (i strani serijski) svijetla tačka RTS, definitivno odskače. Popević radi dobar posao s obzirom na okolnosti RTS 3 je jedna lepota. kad hoću da mi nešto ide u pozadini, pustim to RTS 2 često premotavam. par puta bilo odličnih filmova i dokumentaraca RTS dodatni kanali su mi toliko dobri da planiram da se preselim na mts i odjebem đilas&šolak CIA bandu Quote sramota i šteta za dokumentarac nisam ispratio ostale kandidate, ali znam da je ovaj neka rasno-politička utopijska pričica. šta je bilo bolje? Edited February 10, 2020 by Ravanelli
copkillah Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 31 minutes ago, Ravanelli said: nisam ispratio ostale kandidate, ali znam da je ovaj neka rasno-politička utopijska pričica. šta je bilo bolje? Honeyland naravno. a zašto je dobio, pa: Quote Barack and Michelle Obama's production company now has an Oscar-shaped feather in its hat. "American Factory," a film backed by the Obama's Higher Ground Productions, on Sunday took home the award for best documentary feature. Poživeo im Tramp još 4 godine
3opge Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 Djoakim se zalaze da krave slobodno sklapaju brakove i odlucuju o kontracepciji. onda video i sam da je zesce prolupao pa poceo sa samozalivanjem. on bi da poboljsa svet u 2 min na dodeli oskara.
kralj Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Od dokumetaraca Sama za klasu ispred ostalih. Honeyland je lep film, ali da se šutira u dupe što je nominovan za strani film. Dobra godina, a dodela sve grđa.
3opge Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 (edited) Edited February 10, 2020 by 3opge
Ravanelli Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 pojma nema da glumi, al me radi. valjda jer je kad nabaci koje kilo prava sosa. rođena za ulogu jucike u pop ćira i pop spira
Recommended Posts