3opge Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 zato sto je Driver odlican glumac dok je Houkin u Djokeru maestro-masturbator. btw Houkin je trebalo da dobije za "Walk the Line" umesto one punjene guske.
Ajant23 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Pre je trebalo da u Sundanceu prepoznaju Pajna, a ne potonjeg reditelja Bečkog psa i Sreće sa tom "punjenom guskom" nego da se bave izborom između Mangoldovog i Milerovog glavnog junaka... Uostalom, nije mi jasno da rešavaš enigmatiku između dva kvalitetna glumca u kontekstu filmova kod reditelja takvih naklonosti...
ultra plasticni Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Odlican Poljak za strani film. Ostali samo jos Jadnici i veoma je neizvesno
Milošica Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 (edited) Večeras. I meni Poljak odličan. Edited February 9, 2020 by Milošica
mraki Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Parazit inače upravo na RTS-u. Baš ću da vratim, nisam ga gledao.
mustang Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Kisa na prepade, policija na sve strane, helihopteri, jedva cekam kraj. Blokirali pola ulica
Fakundo Sava Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Da se kockam jurio bih iznenađenje na Parazita za najbolji film, ima najpozotivniji hajp, nije beo, solidne ženske uloge, možda je vreme da se desi presedan i ob jedine titule sa najboljim stranim filmom Najkontroverznije su mi nagrade za sporedne uloge, kada sve moguće pokupi na primer Laura Dern i sada su tih njenih 15 minuta kao nešto nedostižno u odnosu na hiljade drugih
stoka Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 (edited) Nikad izvesniji izbor najboljih glumica i glumaca, što u glavnim ulogama, što u epizodama, a nikad neizvesniji izbor za najbolji film i režiju ... Edited February 10, 2020 by stoka
Mercuzzio Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 (edited) Na SBB nisu ukinuli HRT. Može lepo da se gleda bez ovog idiotskog simultanog prevodioca sa RTS. Edited February 10, 2020 by Mercuzzio
Recommended Posts