mustang Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 (edited) navijam za irishman i rocketman u svim kategorijama. rocketman je na drugo gledanje jos bolji, uhvatis detalje koje nisi stigao iz prve Edited December 10, 2019 by mustang
Jumanji Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Ahammm imamo bese temu (proslogodisnju [emoji6]).Oke, nocas dodeljene nagrade GG: https://www.indiewire.com/2020/01/2020-golden-globes-winners-list-1202200308/
mustang Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 sascha ne dobi za spy. hm moram gledati taj sa russell crowe vise od polovine nikad cula
Mil@n Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Žao mi što Pesci nije dobio za sporednu u Irishmanu.
Mil@n Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Succession zasluzeno najbolja serija. Apsolutno.Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
ivy Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Gvinet Paltrow i Sharlize Theron najbolje izgledaju..iste su.. cak se i na Dzenifer Aniston vidi protok vremena..dok na ove dve nista..
Mil@n Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 6 hours ago, Ros said: kraljica olivia Odgledaj Broadchurch ako nisi, tamo je još bolja. Opuštena, duhovita, a opet visprena i sposobna. Inače, skroz ok krimi serija.
Ros Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Just now, Mil@n said: Odgledaj Broadchurch ako nisi, tamo je još bolja. Opuštena, duhovita, a opet visprena i sposobna. Inače, skroz ok krimi serija. odgledao sam broadchurch u cugu. sve tri sezone
mustang Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 (edited) 2 hours ago, maharaja said: Ricky Gervais bogotac. Sve ostale nagrade i nagradice nebitne posle onoga meni je bio vulgaran za ovakvu emisiju. Pogotovu za judi dench. Sutra ce sledeci “komicar” da se iznapusava direktno nekom kao na rost, a ova sminka od emisije ipak treba da poseduje holivudsku eleganciju drugo sere ko foka. U biznisu je 20+ godina, ista sranja zna sta se desava iza zavese ko ostali. I ima i on agenta, menadzera, itd. ne smatram njegov humor kao salu vec direktnu kritiku na drustvo. A prvo sto je rekao ovo su sale... ne, ovo nisu sale. ivo je tvoje misljenje. sa druge strane, uglavnom sto je rekao nije slagao Edited January 7, 2020 by mustang
Pokojni Ruxin Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 lol, al im ga je sterao ricky, jedini selebriti koji nije licemeran i nikad se ne bavi politikama kad su ga holivudski iluminati angažovali da hostuje petu godinu uzastopno za masne pare nema šanse da su na ovo računali! koje su bile šanse da će posle četiri godine prodavanja svoj edgy bullshit shticka za generisanje kontroverzi, naslova i viralnosti to isto da ponovi i pete. kad ono subverzija!
Jimmy Kowalski Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 54 minutes ago, Pokojni Ruxin said: lol, al im ga je sterao ricky, jedini selebriti koji nije licemeran i nikad se ne bavi politikama kad su ga holivudski iluminati angažovali da hostuje petu godinu uzastopno za masne pare nema šanse da su na ovo računali! koje su bile šanse da će posle četiri godine prodavanja svoj edgy bullshit shticka za generisanje kontroverzi, naslova i viralnosti to isto da ponovi i pete. kad ono subverzija! +1 Ja sam bio zabezeknut, ali svaka mu cast, sve im je u bebu skresao. Dobro ce porazmisliti kada ce ga ponovo zvati..
garmonbozia Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Zvaće ga opet jer koliko god da je lud, žestoko im daje na popularnosti, jer se ovih dana samo priča o njegovom napušavanju holivuda i Golden Globes. Svakako Gervais kao i uvek sve u centar
Recommended Posts