Jump to content

Večera

Featured Replies

Posted

Ne znam da l' ima topik o večeri, ako ima, merdžujte.

Ima topik o doručku......

Mi, koji retko doručkujemo, nonšalantno odmahujemo rukom i curi nam sitna pljuvačka s usne dok govorimo - Pih.

Ali jedemo (skoro) svaki dan. I večeramo. 

Ako je moguće, lagano i ukusno a ako je po izboru, vrlo nezdravo i uz alkohol i droge.

Mis'im, kakva je to opuštena i lagana večera??? 

Enivejz, keva mi je izašla iz bolnice, stentovali su je i operacija je prošla rutinski. To, valjda, znači da je sve prošlo dobro. I pustili su je prekjuče iz bolnice. To znači da opet ima ko da nam pere sudove i gaće.

I sprema večeru.

A danas joj je bio 66-ti rodjendan. I mi smo njoj spremili večeru po ukusu. Zaslužila je. :heart:

Igrom slučaja, kad je povrće u pitanju, i ja imam sličan ukus. 

Dakle: 

VfdPY3j.jpg

A ako budete dobri, pokazaću vam zašto smatraju da pravim najbolje sendviče i pice u poznatom univerzumu.

No, to na stranu, 'ajte sad vi......

Je l' večerate? Je l' krkate noću? Šta klopate?

Dajte fotke i opise. Ovo gore je hladna :sad: jagnjetina. 

Možete bolje, nesumljam™

Uglavnom nesto tesko, neka testa + slatko nesto obavezno.

Ovsene pahuljice iskljucivo.

ne veceram

1 hour ago, Majo said:

Ovsene pahuljice iskljucivo.

:lolol:

2 minutes ago, renne said:

:lolol:

:mad: nisi probo, pa ne znas.

i onda legnes u perje i sanjas ko beba nepregledne useve ovsa, kako se njisu na blagom povetarcu.zzz. 

Znam da je nezdravo, no ja sam isto od ovih sto retko doruckuju, a uvece/nocu smazu koliko tokom ostatka dana. Nisam izbirljiv; dve cinije sveze napravljenog cipsa-moze, posuda puna galeta-daj, par sendvica sa svim i svacim dok gledam NHL-pravi slobodno.:piggy:

• Author

Je l' pola dva noću kasno za ručak/večeru?

Pod nekim smo pritiskom da moramo jesti svaki dan.

OK. 

Ali, je l' taj pritisak fiziološki ili kulturološki?

kulturoloski. 

kulturkokoški

• Author

Nemam snage ni volje da isčitam šta je sve napisano na topicima koje pratim a koje nisam pogledao ovih dana, čak ni svoje topike. 

To je zato što me sad muči vrlo bitna dilema: da li večerati super klopu koja zahteva solidan napor da se spremi ili pojesti neku lakše izvodljivu večericu koja estetski nije na tom nivou ali je lakša, brža i prostija za spremiti?

Estetika ili praktičnost, pitanje je sad......

Jebeš ga. Ja to smandrljam za ispod 10 min. Vruća voda na vatru. Baci ključ za par minuta, metiš jaja i još 5. Za to vreme se leb istostirao. A i iseckala se slaninica i sirevi. Večeras opet gostovanje čuruških. Rolovani sa susamom ozbiljno zakiva u ovom delu kosmosa. A dimljeni je još bolji. 

• Author

jbg, ja na kraju izabrao kompromisno rešenje od četvrt estetike i tričetvrt pragmatičnosti.

Sad mi klopa stoji pored kreveta uz tri džointa i nešto piva i pun tanjir kolača.

Ovako spreman za sve izazove kontam da ću zaspati pre nego što izazovi i počnu.......pa ću imati bogat doručak

:D 

• 2 weeks later...
  • Author

Nemam više vutre ali imam dovoljno piva i pun tanjir sveže ispečenih kiflica punjenih svime što je nadjeno u frižiredu.

A skinuo sam i drugu sezonu Lutera. Idris je odličan i dobra je serija mada malo čemerna. Sve neka teška ubistva i sranja.

Ako me smori, tu je i I, Claudius