Ezekijel Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Jedan moment, ne znam koliko je relevantan, ali ajde..."super klubovi" su nadomjestili veliki dio domaćih navijača na tribinama navijačima iz inozemstva. Gledam na fejsu, poznanik išao s frendom na Inter - Barcelona i postavi sliku na kojoj je ispred stadiona s još četvoricom mladića iz susjedne općine (ne poznaju se, skužio ih po priči). I svi kao veliki Interovci. Isto tako, poznam bar 10 ljudi koji su u zadnjih 5 godina svjedočili klasiku. Zato sam ja odabrao Feyenoord - Zwolle i Sarajevo - Željo za ovu jesen. Kućeš bolje. Sljedeće godine ciljam Championship.
triple_nippled Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Smanjenje nacionalnih prvenstava ma max 16 ekipa. I uvodjenje bar 4 lige na nivou evrope. Prve dve lige na nivou cele evrope, a ove dve nize regionalno podeljene. U najnize takmicenje kvalifikovanje kroz nacionalna prvenstva.
MiddleClass Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 (edited) Englezi hoce da uniste najjacu ligu na svijetu na genijalan nacin - zele da povecaju broj Engleza po ekipama. http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/brexit-menja-lice-premijer-lige-savez-trazi-maksimum-12-stranaca-u-timu-ili-uvodi-radne-dozvole-za-sve/311553 Superliga lijeci sve rane. Edited November 13, 2018 by MiddleClass
Recommended Posts