Jump to content
IGNORED

WTF 2018 London O2

renne

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

68

• Jumanji

40

• Tsai

26

• Max Morlock

24

Posted
9 minutes ago, Jumanji said:

A ako nista drugo, Iznerov servis je bio nemocan, corci, 230+ km Novak vratio ko od sale i ostvario odmah iza poen.

Od 9 svojih servis gemova 6 Novak uzeo sa nulom.

ono sto je zastrasujuce kod takvih servera je da ako ih krene onda mozes da izgubis samo jedan poen na svom servisu pa da opet izgubis set.

mnogo mi je laknulo kad ga je novak brejknuo u drugom setu i da nije doslo do tajbrejka

Posted

I pre turnira je za mene Anderson pored Federera bio u ozbiljnoj formi, u odnosu na ostale, ako ne racunam naravno Novaka.

Ovaj drugi se neocekivano raspao u prvom mecu, mozda jer se preforsirao prethodno....tako da videcemo veceras, juce je otkazo trening, ali Kevin je ozbiljan, ma koliko je Kei na mentalnom i fizickom raspadu.

ono sto je zastrasujuce kod takvih servera je da ako ih krene onda mozes da izgubis samo jedan poen na svom servisu pa da opet izgubis set. mnogo mi je laknulo kad ga je novak brejknuo u drugom setu i da nije doslo do tajbrejka

Ma smorise serveri u pm. I to tenis neki...

Posted

Kei je na putu da ovo izgubi sa dve ništice, sem ako ga Anderson ne pusti da osvoji jedan gem. Da li je realno da na ovom nivou tenisa , igrač dozvoli sebi da bude toliko loš? 

Posted

Ajoj sta ce onda Kevin tek Fedexu da uradi [emoji23]

Skinuce (mu) gace

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Dominik se rapsao, a da utakmica nije ni počela

Posted
5 minutes ago, Majo said:

Renne izmislja :fantom:

ko izmišlja :mad:

Posted (edited)

Ne da se dekica ipak, samo kaze da je trazio da se ubrza podloga. Pocistice ga Nolo ako dodje do susreta. Svi mecevi do sad u dva seta, ceka se odmor...

Edited by W.F.C.
Posted

Kakav luzeraj danas i od Nišikorija i od Tima...

Posted

Koji krs od turnira, ako slucajno zakasnis malo na mec, bude vec kraj.