November 18, 20186 yr Nazalost izgleda da je tako. Sta velika trojka sledece godine uzme od GS, uzela je..
November 18, 20186 yr Ja kako okrenem ovaj nas usere. Necu vise da gledam.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
November 18, 20186 yr 7 minutes ago, renne said: Gotovo je ovo Marvin baksuz, baš sam morao da ide da gleda A kad sam ranije pobeđivao niste se bunili Bolji je Zverev i to mnogo. Ako on pobeđuje u 50-50 poenima sa osnovne, ovo je gotovo, Novak ga svakako neće dobiti na servisu.
November 18, 20186 yr Nole deluje da je van fokusa. Očekivao je lakši meč očigledno. A i Zverev na maximumu.
November 18, 20186 yr opa klinac penzionisao staru gardu ovog vikenda, a lendl je definitivno penicilin za djokolda
November 18, 20186 yr 1 minute ago, dùda said: Nole deluje da je van fokusa. Očekivao je lakši meč očigledno. A i Zverev na maximumu. + milion
November 18, 20186 yr Čim komentatori počnu da seru o Noletovoj glavi i mentalnoj snazi, viđen je za porazSent from my Moto G (5S) using Tapatalk