mlatko Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Srecom sutra ce navijati protuv njega...pa ce Anderson dudara [emoji39]Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
renne Posted November 17, 2018 Author Posted November 17, 2018 Tenis će prodisati kada Federer ode u penziju
Nesh Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) 5 hours ago, renne said: Snooker recimo edit: i da dodam još i ovo jebo sport koji zavisi od jednog čoveka, odmah da se ukine Pa nije Neil Robertson bas toliko unapredio snooker. Edited November 17, 2018 by Nesh
Nesh Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) Ja tek sad doso, kad ono Federer izgubio. Zatvarajte. Oce li biti publike u finalu? Edited November 17, 2018 by Nesh
renne Posted November 17, 2018 Author Posted November 17, 2018 Danas je umro tenis, slava mu Slava mu
renne Posted November 17, 2018 Author Posted November 17, 2018 Ja tek sad doso, kad ono Federer izgubio. Zatvarajte. Oce li biti publike u finalu? Ne verujemOnoliki zvižduci klincu zato što je pobedio, ne znam šta rećiI klinac kaže u intervjuu " pustite, ne znam šta da kažem"
Time Crisis Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) greška Edited November 17, 2018 by Time Crisis
Lancia Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 3 minutes ago, renne said: Ne verujemOnoliki zvižduci klincu zato što je pobedio, ne znam šta reći I klinac kaže u intervjuu " pustite, ne znam šta da kažem" nista, nego pozeleti da Federer sto duze ostane u tenisu, bice vise i poraza.
Nesh Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) 9 minutes ago, renne said: Ne verujem Onoliki zvižduci klincu zato što je pobedio, ne znam šta reći I klinac kaže u intervjuu " pustite, ne znam šta da kažem" ja sam se zezao za publiku. Salu na starnu, stvarno nisam video. Zvizduci? Nije mi Zverev omiljeni, ali zvizdati u teniskom mecu...to je za no comment... Edited November 17, 2018 by Nesh
nenad Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) 3 minutes ago, Nesh said: ja sam se zezao za publiku. Salu na starnu, stvarno nisam video. Zvizduci? Nije mi Zverev omiljeni, ali zvizdati u teniskom mecu...to je za no comment... zvizdali su nakon meca, tokom intervjua na terenu. a zvizdali su jer je zverev prekinuo vazan poen na svoj servis u tb nakon sto je skupljacu ispala loptica. Edited November 17, 2018 by nenad
renne Posted November 17, 2018 Author Posted November 17, 2018 ja sam se zezao za publiku. Salu na starnu, stvarno nisam video. Zvizduci? Nije mi Zverev omiljeni, ali zvizdati u teniskom mecu...to je za no comment...Ni meni uopšte. Ali kad sam ga video onako skenjanog... tugaKao mučena japanka u jabuci
Jumanji Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Bas ga preterase Londondjani [emoji14] ..e svasta. Pa ne moze covek da igra sto godina, iako sam navijala za njega kad vec Novak nije hteo da bude drugi u grupi, ali ono je bas necuveno ponasanje, koliko god da li je ili nije opravdan prekid bio, a jeste apsolutno po pravilima. Bar ce Novak imati tu publiku na svojoj strani, ali prvo Kevin.
Tsai Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 A jbg, razumem publiku. Ovo je mozda poslednji put da gledaju Tenisatm na WTF
Recommended Posts