November 17, 20186 yr Srecom sutra ce navijati protuv njega...pa ce Anderson dudara [emoji39]Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
November 17, 20186 yr 5 hours ago, renne said: Snooker recimo edit: i da dodam još i ovo jebo sport koji zavisi od jednog čoveka, odmah da se ukine Pa nije Neil Robertson bas toliko unapredio snooker. Edited November 17, 20186 yr by Nesh
November 17, 20186 yr Ja tek sad doso, kad ono Federer izgubio. Zatvarajte. Oce li biti publike u finalu? Edited November 17, 20186 yr by Nesh
November 17, 20186 yr Author Ja tek sad doso, kad ono Federer izgubio. Zatvarajte. Oce li biti publike u finalu? Ne verujemOnoliki zvižduci klincu zato što je pobedio, ne znam šta rećiI klinac kaže u intervjuu " pustite, ne znam šta da kažem"
November 17, 20186 yr 3 minutes ago, renne said: Ne verujemOnoliki zvižduci klincu zato što je pobedio, ne znam šta reći I klinac kaže u intervjuu " pustite, ne znam šta da kažem" nista, nego pozeleti da Federer sto duze ostane u tenisu, bice vise i poraza.
November 17, 20186 yr 9 minutes ago, renne said: Ne verujem Onoliki zvižduci klincu zato što je pobedio, ne znam šta reći I klinac kaže u intervjuu " pustite, ne znam šta da kažem" ja sam se zezao za publiku. Salu na starnu, stvarno nisam video. Zvizduci? Nije mi Zverev omiljeni, ali zvizdati u teniskom mecu...to je za no comment... Edited November 17, 20186 yr by Nesh
November 17, 20186 yr 3 minutes ago, Nesh said: ja sam se zezao za publiku. Salu na starnu, stvarno nisam video. Zvizduci? Nije mi Zverev omiljeni, ali zvizdati u teniskom mecu...to je za no comment... zvizdali su nakon meca, tokom intervjua na terenu. a zvizdali su jer je zverev prekinuo vazan poen na svoj servis u tb nakon sto je skupljacu ispala loptica. Edited November 17, 20186 yr by nenad
November 17, 20186 yr Author ja sam se zezao za publiku. Salu na starnu, stvarno nisam video. Zvizduci? Nije mi Zverev omiljeni, ali zvizdati u teniskom mecu...to je za no comment...Ni meni uopšte. Ali kad sam ga video onako skenjanog... tugaKao mučena japanka u jabuci
November 17, 20186 yr Bas ga preterase Londondjani [emoji14] ..e svasta. Pa ne moze covek da igra sto godina, iako sam navijala za njega kad vec Novak nije hteo da bude drugi u grupi, ali ono je bas necuveno ponasanje, koliko god da li je ili nije opravdan prekid bio, a jeste apsolutno po pravilima. Bar ce Novak imati tu publiku na svojoj strani, ali prvo Kevin.