zorglub Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Uuu, da. Jedino mi krivo što original nisam još odgledao. Meni su iz nekog razloga ovaj film i "Salvador" jako slični.
MocaVukotic Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 bezveze da stavljam neku fotku iz apokalipse, samo napišem apocalypse now.
April Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 U Rozmarinoj bebi svi glume očima. To je valjda prvi put da sam se očiju uplašio. Tako je casting i rađen - urokljivi pogled u prvom planu je Ruth Gordon, ista filmska škola kao npr.Ketrin Hepbern ili Bet Dejvis Skroz desno je Elisha Cook, urokljivi zanat učio od Borisa Karlofa i Vinsenta Prajsa Levo je Bruno Sidar, a u prvom planu gospođa 'Take your pill, Rosemary' - Petsi Keli, zanat učila u Alfred Hitckok Presents Bruno Sidar poentira ovde, pazite oči: I naravno, najveći - Cassavetes:
ToniAdams Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 15 hours ago, MocaVukotic said: bezveze da stavljam neku fotku iz apokalipse, samo napišem apocalypse now. Stvarno nije zgoreg kad se napiše i neko obrazloženje. Šteta, fino započela tema.
adam Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 fasbinderov strah izjeda dusu mi je jedan od najdrazih i najiskrenijih filmova koje sam u zivotu video. savrsen film sa mnogo, mnogo nesavrsenosti koji gadja pravo u metu. kadar kad njih dvoje sede u pustoj basti je primer slike koja govori vise od hiljadu reci.
Duci Simonovic Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Lici na sastanak emilije i terminatora
adam Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 3 minutes ago, Duci Simonovic said: Lici na sastanak emilije i terminatora van konteksta je zestoki kic, kao uostalom dobar deo fazbinderovog opusa. u kontekstu, pak, radi. a brigit mira je fenomenalna glumica - nemacki pavle vujisic.
April Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 3 hours ago, ToniAdams said: Stvarno nije zgoreg kad se napiše i neko obrazloženje. +milijun Topik otvoren sa idejom da sa prisutnima podelimo lepotu i dubinu filmskog kadra
MocaVukotic Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 dobro I'm still only in saigon... ne znam dal je martin sheen ikad više bio ovoliko dobar, kao i coppola uostalom, i storaro takođe. na planu čisto kinematografske vrednosti, ovo je verovatno najbolji film ikad. dobro, bolji su kumovi, ali ovaj je bolji. mislim da kad bih bilo koji singl frejm izvadio iz njega, sjebao bi nepovratno ceo delo.
mustang Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 8 hours ago, ToniAdams said: Stvarno nije zgoreg kad se napiše i neko obrazloženje. Šteta, fino započela tema. bas tako. poenta je bilo koji kadar i zasto
francuski sobar Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 jeli može malo i erot'ka a da ne otvaramo posebnu temu? Verovatno najpremotavanija vhs scena u slomošnu ikad. Nje mi Šeron baš nešto napeta tu ali volim ovo sa oznojenim pogledima. Seksije od samog seksa su dobro odglumljene seksi facijalne ekspresije. Nataša Lyonne u I am a cheerleader kad isprobava igračku, kadar samo na lice, skroz preslatko. Šteta nema na netu, samo scena pre toga Ko klinac gledo Borovčikove Nemoralne priče. Maestralno montirani erotski kadrovi, u sećanju najviše ostalo Sad tražeći vidim da je to, nisam znao, i na zvaničnom plakatu filma, znači nije samo do mene Inače niko tako požudno ne gricka usne ko Izabela Ađani u Zubu, scena u biskopu, frejm dva posle ovog Izdefinisano telo nije da nije ali nevaljalost ove scene je u drugom detalju. malo praške škole, kinki al sa suptilnom dozom humora.
Caligula Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 (edited) 34 minutes ago, francuski sobar said: jeli može malo i erot'ka a da ne otvaramo posebnu temu? Evo par mojih samo iz jednog filma ... i ovde je verovatno uzbudljiv kontrast izmedju onoga sto Lepotica Dana radi i njenog izgleda (tanka, ravna, lepo inteligentno lice) koji svakako ne vuce recimo na seksipil jedne Monike Beluci ili Sofije Loren. Sjajan film. i naravno, fotografija sa snimanja, Bunuel u akciji Edited October 27, 2018 by Caligula
Recommended Posts