October 22, 20186 yr On 20.10.2018. at 17:22, colonelo said: Ima i ovaj: Odakle ti ovo, neka revija? Jer u filmu takav kadar ne postoji.
October 22, 20186 yr Subotaj dolazi da spasi Konana sa drveta patnje Edited October 22, 20186 yr by Filozof manijak slovo
October 22, 20186 yr 7 minutes ago, vorda said: Takođe iz Once Upon a Time in America, ali jedan drugi kadar - lice napušenog De Nira
October 22, 20186 yr 6 minutes ago, Ras said: Takođe iz Once Upon a Time in America, ali jedan drugi kadar - lice napušenog De Nira Taj je kadar prepisao (od sebe) iz OUATITW: Jedan od mojih omiljenih Leonevih, kad Juanu sine ideja:
October 22, 20186 yr 2 minutes ago, zorglub said: Taj je kadar prepisao (od sebe) iz OUATITW: Fotograffiju (kadar) sam i uzeo sa bloga koji ovo diskutuje, ali nisam mogao direktno da linkujem.
October 22, 20186 yr Btw. Odiseju 2001... treba valjda ceo film, kadar po kadar. Malte ne. Neko je već spomenuo monolit. Pa onaj praotac primat što baca kosku u nebo. Pa Dr. Floyd seda u one fotelje (koje su i danas futuristički dizajnirane) sa sovjetskim kolegama i koleginicama. Pa sestra dese u spejs šatlu što nose one sokiće na slamkice... I tako mogu do sutra ...
October 22, 20186 yr 1 hour ago, zorglub said: Taj je kadar prepisao (od sebe) iz OUATITW: Zaboravio sam koje je značenje ovog kadra? De Nirovo napušeno lice bilo mi je i ostalo simbol za ono posle, nakon što se sve već desi i nakon što je nestao život koji si poznavao. U vreme kada sam po prvi put gledao film, još u srednjoškolskim danima shvatao sam intuitivno, ili tek naslućivao. Kasnije sam učio.