Jump to content
IGNORED

Pomoć za školu sa domom za učenike oštećenog sluha i govora "11 Maj" u Jagodini


Moća

Recommended Posts

Škola sa domom za učenike oštećenog sluha i govora "11 Maj" u Jagodini je škola koja pruža obrazovanje i edukaciju ne samo deci sa oštećenim sluhom i govorom već i deci koja imaju i druge poremećaje (autizam...). Sajt škole: http://www.11maj.edu.rs/index.html Škola ima dom u kom je smešteno u svakom trenutku 60 deteta od 1. razreda osnovne pa do 3. razreda srednje škole. Međutim 30-40 deteta koji borave u domu na žalost nema uslove kod kuće za normalan život tako da su u domu i vikendom jer im je tu bolje. Škola i dom su odlično snadbeveni i odlično se održavaju od hrane do smeštaja. Međutim ono gde škola ne može da im pomogne je odeća i obuća tako da ovih 30-40 deteta bukvalno nema šta da obuje i obuče. Deca su kao što rekoh uzrasta od 1. osnovne do 3.srednje.

 

Hteo sam da zamolim  i upitam ako imate nešto stare obuće i odeće od vaše dece ili što ste vi nosili a ne treba vam više da li bi ste hteli da pošaljete na moju adresu da im tamo prosledim? Ko je spreman i može da pomogne neka mi se javi u pm. Ljudi iz Beograda ukoliko im je lakše mogu kontaktirati renne-a na pm i dostaviti njemu pa ću ja sa njim organizovati dalju isporuku.
P.s. trenutno je urgentna obuća broj 43 za jednog dečaka koji pomaže vaspitačima i garderoba za njega jesenja-zimska veličina M.

HVALA UNAPRED!!!

Link to comment
  • 4 weeks later...

Ako nekog interesuje, hteo bi da pomogne a nije u mogucnosti da skuplja i donosi polovnu odecu, moze se poruciti preko roba sa SportDirecta i to preko posrednika koji porucuju robu na SportDirect i onda kao adresu dostave navesti direktno Moću, koji posle to odnese i kome se ustvari ti klinci trebaju zahvaliti.

Edit

Kod posrednika nema limit za porucivanje, bukvalno mozete poruciti i set carapa od par evra i poslati.

Edited by djeneralche
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...