Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoć za školu sa domom za učenike oštećenog sluha i govora "11 Maj" u Jagodini

Featured Replies

Škola sa domom za učenike oštećenog sluha i govora "11 Maj" u Jagodini je škola koja pruža obrazovanje i edukaciju ne samo deci sa oštećenim sluhom i govorom već i deci koja imaju i druge poremećaje (autizam...). Sajt škole: http://www.11maj.edu.rs/index.html Škola ima dom u kom je smešteno u svakom trenutku 60 deteta od 1. razreda osnovne pa do 3. razreda srednje škole. Međutim 30-40 deteta koji borave u domu na žalost nema uslove kod kuće za normalan život tako da su u domu i vikendom jer im je tu bolje. Škola i dom su odlično snadbeveni i odlično se održavaju od hrane do smeštaja. Međutim ono gde škola ne može da im pomogne je odeća i obuća tako da ovih 30-40 deteta bukvalno nema šta da obuje i obuče. Deca su kao što rekoh uzrasta od 1. osnovne do 3.srednje.

Hteo sam da zamolim  i upitam ako imate nešto stare obuće i odeće od vaše dece ili što ste vi nosili a ne treba vam više da li bi ste hteli da pošaljete na moju adresu da im tamo prosledim? Ko je spreman i može da pomogne neka mi se javi u pm. Ljudi iz Beograda ukoliko im je lakše mogu kontaktirati renne-a na pm i dostaviti njemu pa ću ja sa njim organizovati dalju isporuku.
P.s. trenutno je urgentna obuća broj 43 za jednog dečaka koji pomaže vaspitačima i garderoba za njega jesenja-zimska veličina M.

HVALA UNAPRED!!!

Cek a sto se ne salje direktno? U skolu u Jagodini?

• Author

Moze i tako kome vise odgovara, ja sam hteo da skupim i da odnesem sve odjednom.

Ok.

• 4 weeks later...
  • Author

Da se zahvalim forumašu @djeneralche na pomoći :):hail:

Ako nekog interesuje, hteo bi da pomogne a nije u mogucnosti da skuplja i donosi polovnu odecu, moze se poruciti preko roba sa SportDirecta i to preko posrednika koji porucuju robu na SportDirect i onda kao adresu dostave navesti direktno Moću, koji posle to odnese i kome se ustvari ti klinci trebaju zahvaliti.

Edit

Kod posrednika nema limit za porucivanje, bukvalno mozete poruciti i set carapa od par evra i poslati.

Edited by djeneralche