kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 meni je mogi otkrovenje ovosezonsko
Haralampije Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: meni je mogi otkrovenje ovosezonsko Modi , Delta Agrar,Zajecar i Cel;arevo, odista divna jabuka
darling Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 jabuka sezone za mene je zlatni delises moje tresnjarke iz ritopeka. prce, sitne, neugledne. nije ih iznosila svih ovih godina na tezgu, mislim da ih prodaje ove godine zbog drustvenog zivota, da vikendom i dalje ima razlog dolazi na pijacu i zjbva se. sreca moja, jaako slatke, hrskave, sveze, od 10 do 25 dinara kilo, kako kog vikenda. prosle nedelje kupila sam jednu zlatni delises u maksiju, ogulila je, zagrizla, sazvakala par zalogaja i bacila je. nejestiva, ko da je ukrstena s praskom za ves. al domacim
gospa buba Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 jabuka sezone za mene je zlatni delises moje tresnjarke iz ritopeka. prce, sitne, neugledne. nije ih iznosila svih ovih godina na tezgu, mislim da ih prodaje ove godine zbog drustvenog zivota, da vikendom i dalje ima razlog dolazi na pijacu i zjbva se. sreca moja, jaako slatke, hrskave, sveze, od 10 do 25 dinara kilo, kako kog vikenda. prosle nedelje kupila sam jednu zlatni delises u maksiju, ogulila je, zagrizla, sazvakala par zalogaja i bacila je. nejestiva, ko da je ukrstena s praskom za ves. al domacim [emoji3] maksi chesto ume da ima zlatni delishes juzni banat. to su te starinske, poznaju se po boji i budu malo vec smezurane sent from bubamoto
gospa buba Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 predivne jabuke svi se zgrozili kad sam donela prvi put sent from bubamoto
Skyhighatrist Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 On 2.12.2018. at 14:42, gospa buba said: zlatni delishes juzni banat. to su te starinske, poznaju se po boji i budu malo vec smezurane To su te
gospa buba Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 jesu. shecer da ne kazem dilishs sent from bubamoto
mraki Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Navukoh se na Red Prince, baš lepa jabuka, ima je po Maxijima...
Recommended Posts