Jump to content

Featured Replies

meni je mogi otkrovenje ovosezonsko

јел има нека фотка?

biće kad dođem kući

:happy:

Verovatno misliš na modi. 

modi mogi viber vajber

Pičke i krompirače. 

22 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

meni je mogi otkrovenje ovosezonsko

Modi , Delta Agrar,Zajecar i Cel;arevo, odista divna jabuka

jabuka sezone za mene je zlatni delises moje tresnjarke iz ritopeka. prce, sitne, neugledne. nije ih iznosila svih ovih godina na tezgu, mislim da ih prodaje ove godine zbog drustvenog zivota, da vikendom i dalje ima razlog dolazi na pijacu i zjbva se. sreca moja, jaako slatke, hrskave, sveze, od 10 do 25 dinara kilo, kako kog vikenda.

prosle nedelje kupila sam jednu zlatni delises u maksiju, ogulila je, zagrizla, sazvakala par zalogaja i bacila je. nejestiva, ko da je ukrstena s praskom za ves. al domacim :D

jabuka sezone za mene je zlatni delises moje tresnjarke iz ritopeka. prce, sitne, neugledne. nije ih iznosila svih ovih godina na tezgu, mislim da ih prodaje ove godine zbog drustvenog zivota, da vikendom i dalje ima razlog dolazi na pijacu i zjbva se. sreca moja, jaako slatke, hrskave, sveze, od 10 do 25 dinara kilo, kako kog vikenda.
prosle nedelje kupila sam jednu zlatni delises u maksiju, ogulila je, zagrizla, sazvakala par zalogaja i bacila je. nejestiva, ko da je ukrstena s praskom za ves. al domacim [emoji3]

maksi chesto ume da ima zlatni delishes juzni banat. to su te starinske, poznaju se po boji i budu malo vec smezurane :)

sent from bubamoto

Sjajan je taj zlatni

predivne jabuke svi se zgrozili kad sam donela prvi put :rolf:

sent from bubamoto

On 2.12.2018. at 14:42, gospa buba said:

zlatni delishes juzni banat. to su te starinske, poznaju se po boji i budu malo vec smezurane

Dtt-2iaWkAEeCkI.jpg:large

To su te :happy:

jesu. shecer biggrin.png

da ne kazem dilishs :D

sent from bubamoto

• 1 month later...

Navukoh se na Red Prince, baš lepa jabuka, ima je po Maxijima...