November 30, 20186 yr 22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: meni je mogi otkrovenje ovosezonsko Modi , Delta Agrar,Zajecar i Cel;arevo, odista divna jabuka
December 2, 20186 yr jabuka sezone za mene je zlatni delises moje tresnjarke iz ritopeka. prce, sitne, neugledne. nije ih iznosila svih ovih godina na tezgu, mislim da ih prodaje ove godine zbog drustvenog zivota, da vikendom i dalje ima razlog dolazi na pijacu i zjbva se. sreca moja, jaako slatke, hrskave, sveze, od 10 do 25 dinara kilo, kako kog vikenda. prosle nedelje kupila sam jednu zlatni delises u maksiju, ogulila je, zagrizla, sazvakala par zalogaja i bacila je. nejestiva, ko da je ukrstena s praskom za ves. al domacim
December 2, 20186 yr jabuka sezone za mene je zlatni delises moje tresnjarke iz ritopeka. prce, sitne, neugledne. nije ih iznosila svih ovih godina na tezgu, mislim da ih prodaje ove godine zbog drustvenog zivota, da vikendom i dalje ima razlog dolazi na pijacu i zjbva se. sreca moja, jaako slatke, hrskave, sveze, od 10 do 25 dinara kilo, kako kog vikenda. prosle nedelje kupila sam jednu zlatni delises u maksiju, ogulila je, zagrizla, sazvakala par zalogaja i bacila je. nejestiva, ko da je ukrstena s praskom za ves. al domacim [emoji3] maksi chesto ume da ima zlatni delishes juzni banat. to su te starinske, poznaju se po boji i budu malo vec smezurane sent from bubamoto
December 6, 20186 yr On 2.12.2018. at 14:42, gospa buba said: zlatni delishes juzni banat. to su te starinske, poznaju se po boji i budu malo vec smezurane To su te