Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Bogdanović i Shumpert upitni za večeras, Bogdan: sore right foot.

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
13 minutes ago, Ivo Petović said:

Prekinuo sam da gledam čim sam čuo Doncik.

ali u tome je poenta..

u nastavku diskusije Kevin Arnovic koji je lik levo spomene Bjelicu. bukvalno izgovori kao mi što izgovaramo. i ovaj slepac mu onda kaže, pa spominješ ga a ne znaš ime da mu izgovoriš, bbbbb šta?

Posted

Moze li neko ko prati sanse da mi pojasni sta se sa njima desava...vode protiv Bos 9 razlike na 4 i po minuta do kraja...wtf?

Posted
9 hours ago, theanswer said:

ali u tome je poenta..

u nastavku diskusije Kevin Arnovic koji je lik levo spomene Bjelicu. bukvalno izgovori kao mi što izgovaramo. i ovaj slepac mu onda kaže, pa spominješ ga a ne znaš ime da mu izgovoriš, bbbbb šta?

plus rachel nichols, najiritantnija osoba ikada. to su ljudi koji zive od opstih mesta.

Posted

sunsi cetiri pobede za redom, nocas protiv mrskog bostona. :heart:

oubre sjajan, a treba reci da mi se melton i bridges u startnih 5 jako svidjaju, popravili su odbranu.

Posted
19 hours ago, theanswer said:

Nije to ništa, pogledaj ovog mamlaza

Da li ovi ljudi stvarno veruju da je preskakanje Doncica bila Vladova odluka?

Posted (edited)
1 hour ago, Micko8 said:

Barkli podrzao Jokica kao vodeceg u MVP trci:)

Barkli uvek željan naslova. Ne može Jokić sa ovim brojkama da bude MVP, to je valjda svima jasno. Jedino da prethodnih 5 utakmica projektuješ na 82. Onda bi imao 26p, 12sk, 7as što su ozbiljne cifre.

@goofs

popularan take je da dončić nije trebao sakramentu. ok, onda trejduješ hilda ili bogdana za pf i napraviš mu mesta. 

Edited by theanswer
Posted

Ma da. I poprilicno sam siguran da je on bio prvi Vladov pik, mislim, covek je jedno vreme pravio trejd pakete za Hezonju jbt.

Mislim, ako je Sakramentu bilo potrebno malo vise atleticizma onda je Begli bolji izbor, i mozda za Kingse deluje kao bolje kratkorocno resenje, ali na duze staze...ne zna se plafon ni jednom ni drugom, ali kako sada stvari izgledaju Doncicev je veci (plafon, ne ono drugo).

Posted (edited)

Lepo je kada te jedna legenda podrzi , to za brojke manje vise, ako bi gledali samo brojeve, Stiv Nes nikada ne bi osovojio ona dva priznanja . Uglavnom Jokic je  najbolji igrac ekipe koja je trenutno prva na Zapadu, u kojoj je prvi strelac,skakac,asistent i prvi u ukradenim loptama. Od Pedje nismo imali igraca koji se spominjao u tom kontestu. Sigurno zasluzuje da se nadje na tim listama.

Edited by Micko8
Posted

Jokic ce biti prepoznat kao mvp kandidat sa ovakvim ucinkom tek kad pokaze da moze da drzi ekipu kontinuirano u vrhu. Ove sezone bi mu tipak trebale brojke da bude u prvih 5, mada je impact tu, kao sto je uvek i bio. 

A to sta sve pricaju legende lige na televiziji... bolje da ne otvaramo tu temu. 

Posted

Naravno da moze , ali Millsap mora da prihvati ulogu pomocnika a ne glavnog igraca u ekipi.

Posted

Potpuno nebitno. Niti je Jokicu niti Denveru cilj da budzi statse zarad individualnih nagrada. Da je to njegova kosarka, nikad ne bi stigao tu gde jeste. 

Posted
27 minutes ago, goofs said:

Ma da. I poprilicno sam siguran da je on bio prvi Vladov pik, mislim, covek je jedno vreme pravio trejd pakete za Hezonju jbt.

Mislim, ako je Sakramentu bilo potrebno malo vise atleticizma onda je Begli bolji izbor, i mozda za Kingse deluje kao bolje kratkorocno resenje, ali na duze staze...ne zna se plafon ni jednom ni drugom, ali kako sada stvari izgledaju Doncicev je veci (plafon, ne ono drugo).

Danas je Lou na podcastu dobro primetio. Pričamo o timu koji kao nije uzeo Dončića jer nije dobar fit a potom je isti taj tim ponudio Zeku Levinu astronomski ugovor koji je na kraju Čikago mečovao. Ne znam koji je plafon Dončiću ali Begli bi prvo morao da dostigne trenutan nivo na kome je Dončić sada pa onda da pričamo o nečemu. I to pričamo o Begliju koji ima vrlo dobru ruki sezonu. 

12 minutes ago, Micko8 said:

Naravno da moze , ali Millsap mora da prihvati ulogu pomocnika a ne glavnog igraca u ekipi.

Milsap je lično prošle godine rekao Jokiću da je on tu da mu pomogne a da je Jokić glavni igrač ekipe. Nije do njega. 

Posted

Doncic nije igrac koji moze da ima problem sa fitom bile gde. Pre su oni popusili narativ o smanjenom plafonu, mada bi Vlade trebalo da zna bolje. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...