Amos Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Sa Foxovog Youtube kanala, intervjuise Samperta
Čutura Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 niko ne gleda shootout u denveru, 143 poena prvo poluvreme ..
Micko8 Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Jokic je mogao da postigne 30 poena na poluvremenu da nije promasio brdo zicera.
Amos Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 9 minutes ago, Fakundo Sava said: Jebo ih slovenac somborac!
iDemo Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 On 18.12.2018. at 19:41, theanswer said: Sanjam dan kad će neko da isprebija Vestbruka +2
Čutura Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 7 hours ago, Mos said: https://twitter.com/nbastats/status/1075266038495895554
pbg12345 Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 tja samo 4 asistencije... 5 izgubljenih ali ok, dobar je mali generalno usudio bi se hrabro prognozirati da ce imati dobru nba karijeru mozda dogura i do ol stara salu na stranu, meni i dan danas fascinantno dokle je on stigao jbt, covek je ubedljivo najbolji/najvazniji igrac top 5 ekipe aj sto je statisticki najbolji igrac ekipe u poenima, asistencijama, skokovima i ukradenim i po tome jedinstven u ligi nego i realno u igri, eventualno jos lebron i grk imaju bas toliki uticaj na svoju ekipu
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 On 18.12.2018. at 9:41, theanswer said: Sanjam dan kad će neko da isprebija Vestbruka +3 Tipujem vec veceras na Frenka Mejsona treceg...
freakns Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 7 hours ago, pbg12345 said: tja samo 4 asistencije... 5 izgubljenih ali ok, dobar je mali generalno usudio bi se hrabro prognozirati da ce imati dobru nba karijeru mozda dogura i do ol stara salu na stranu, meni i dan danas fascinantno dokle je on stigao jbt, covek je ubedljivo najbolji/najvazniji igrac top 5 ekipe aj sto je statisticki najbolji igrac ekipe u poenima, asistencijama, skokovima i ukradenim i po tome jedinstven u ligi nego i realno u igri, eventualno jos lebron i grk imaju bas toliki uticaj na svoju ekipu Harden, Davis, Kemba, Russ... ima ih sa ogromnim uticajem na ekipu fazon je sto debeli Somborac ubiva ovu sezonu. na pocetku je igrao 110% za tim, ali kao su se povredjivali igraci, on je postajao agresivniji na sutu, igrao vise na postu i povecavao fg%. trenutno je prva na zapadu ekipa za koju startuju Juancho Hernangomez, Torrey Craig i Miles Plumlee i koja je dovela Swaggy P-ja iz penzije kao zamenu. nije to samo do Jokica, naravno. mnogo je i do Malonea, jer koje god prituzbe imali na coveka, ne znam koji bi jos tim igrao ovako dobro bez tri startera
pbg12345 Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 4 minutes ago, freakns said: Harden, Davis, Kemba, Russ... ima ih sa ogromnim uticajem na ekipu fazon je sto debeli Somborac ubiva ovu sezonu. na pocetku je igrao 110% za tim, ali kao su se povredjivali igraci, on je postajao agresivniji na sutu, igrao vise na postu i povecavao fg%. trenutno je prva na zapadu ekipa za koju startuju Juancho Hernangomez, Torrey Craig i Miles Plumlee i koja je dovela Swaggy P-ja iz penzije kao zamenu. nije to samo do Jokica, naravno. mnogo je i do Malonea, jer koje god prituzbe imali na coveka, ne znam koji bi jos tim igrao ovako dobro bez tri startera naravno plus svakako i leonard u tu grupu ali cini mi se da se ova trojica u tom smislu dodatno izdvajaju pa bas zbog svih tih povreda u denveru, a bas su osakaceni, jbt portera i tomasa slabo ko i pominje zbog serije povreda ovih ostalih, a oni nisu ni videli parketa, jokiceva uloga je jos upecatljivija prilicno nestvarno deluje njihov rezultat kad se pogleda sta ih je sve snaslo
Micko8 Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 (edited) Kakvi retardi , pogotovo ovaj Smith. Voli Murray-a, svi znamo sta Jokic moze , mogu da se opkladim da nije pogledao tri utakmice Denver u poslednje 4 sezone. Vazno je da ce Lejkersi igrati finale zapadne konferencije Edited December 19, 2018 by Micko8
theanswer Posted December 19, 2018 Author Posted December 19, 2018 Nije to ništa, pogledaj ovog mamlaza
Ivo Petović Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Prekinuo sam da gledam čim sam čuo Doncik.
Recommended Posts