Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, bradilko said:

vrv umor

ovo plus se sota vrtv odlepila na samom pocetku na dvocifrenu prednost

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sanjam dan kad će neko da isprebija Vestbruka

Posted

Da li je moguće da je Brada ovoliko zaštićen?
Ili da su sudije tolike neznalice? 

Posted

Pbg, izvini sto sam se drznuo i gledao tekme Sacramenta. Nisam znao da je to samo za privilegovane. 

Posted

@pbg12345

ne zajebavam, no me zulja sto je americki prosjek iznad naseg najboljeg u ovom momentu.

Posted

Bogdan mi je simpatican iako je skrenuo pogresno na Kalemegdanu.

Posted
2 hours ago, Timmy said:

Pbg, izvini sto sam se drznuo i gledao tekme Sacramenta. Nisam znao da je to samo za privilegovane. 

:lolol:

bijem ko gleda sakramento, a nije iz kluba prvilegovanih :fantom:

kojom li si akrobatikom ti dosao do tog zakljucka? :D

ja sam zapravo napisao da midle zajebava i kao i ti verovatno i ne gleda sakramento (mada sam trebao dodati i kliperse)

jer da gledate i na osnovu toga pisete, tesko da bi zakljucili ono sto ste pisali o teodosicu, bogdanu...

slicno kao sto je bujaka legendarno zakljucio da je rendolf jedan od kljucnih igraca kingsa ove sezone :D

1 hour ago, MiddleClass said:

@pbg12345

ne zajebavam, no me zulja sto je americki prosjek iznad naseg najboljeg u ovom momentu.

nas najbolji je zaista medju najboljima :)

nema par strana kako je covek kacio neke vrlo impresivne brojke 

a na stranu i te brojke i drustvo u kom se nalazi u tim poredjenjima, covek je najbolji igrac, trenutno najbolje ekipe zapada

jedini problem je sto je on malo kome omiljeni, da je na njegovom mestu teo ili bogdan, kapiram da  bi ti i timmy pisali kako je vec sad jasno da je dzordan svrgnut sa prestola :D

a nemas ni ti razloga da se zalis, vucevic igra sezonu zivota, a ni nurkari uopste ne ide lose :fantom:

Posted

Srbi najlosija nacija u NBA sinoc. Bjelica je izgledao kao da je zalutao u kosarku a ne u ligu, Bogdan je slao loptu svuda samo ne u kos, a Bobijev ulazak prelomio utakmicu protiv Portlanda. 

Posted (edited)

Bjelica se i nije naigrao nesto mnogo , odigrao je samo u prvoj cetvrtini , taj vas heroj Fox je bio najgori kod Sakrementa sinoc:)

Edited by Micko8
Posted
5 hours ago, J.R. Cash said:

Srbi najlosija nacija u NBA sinoc. Bjelica je izgledao kao da je zalutao u kosarku a ne u ligu, Bogdan je slao loptu svuda samo ne u kos, a Bobijev ulazak prelomio utakmicu protiv Portlanda. 

1 minute ago, Micko8 said:

Bjelica se i nije naigrao nesto mnogo , odigrao je samo u prvoj cetvrtini , taj vas heroj Fox je bio najgori kod Sakrementa sinoc:)

koji je od vas šenon šarp a koji skip bejlis?

Posted

undisputed na fox-u nisi gledao?

ono hot takeovi, kao na espnu kad su vikali jedan na drugog stiven a i skip

Posted

Pa niko ne vice ovde:sleep: Samo konstantujem da je bilo i gorih sinoc, predala se struka odmah posle odigrane prve cetvrtine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...